Regina muzicii disco susţine un concert la doi pași de Timișoara VIDEO

Regina muzicii disco susţine un concert la doi pași de Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

gloriagaynor

Ediţia din 2014 a festivalului Exit, manifestare ce atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Banat, având în vedere că se desfăşoară relativ aproape, în mirifica fortăreaţă Petrovoradin din Novi Sad, va avea parte de o serie de vedete şi-n acest an, cel mai recent nume anunţat de organizatori fiind nimeni alta decât regina muzicii disco Gloria Gaynor.

După ce anul trecut la festival a fost prezent Nile Rodgers, de această dată organizatorii promit un spectacol pe cinste cu legendara solistă care a lansat hituri ca „I will survive”, „Never Can Say Goodbye”, „Let Me Know (I Have A Right)”, „I Am What I Am” sau „Can’t Take My Eyes Off You”.


Cariera celebrei soliste a început în 1975, când a ajuns pe prima poziţie a topului Billboard de dance music cu varianta ei a hitului „Never Can Say Goodbye”, şi include peste 20 de albume care s-au vândut în zeci de milioane de exemplare în lumea întreagă. Piesa „I will survive” a fost preluată de peste 200 de artişti şi a fost numită cea mai cunoscută piesă disco a tuturor timpurilor de câtre postul de televiziune VH1.

Fanii muzicii vor avea parte de o serie de evenimente de neuitat în cadrul festivalului Exit, inclusiv reunirea după şase ani de pauză a celor de la Deep Dish. Printre numele anunţate de organizatori se mai numără Carl Cox, Afrojack, Maceo Plex, Tiga, DJ Hell, Damon Albarn, Disclosure (live), Rudimental (live), Skrillex (live), Green Velvet, Dub FX, Dusky vs Paul Woolford, Koven (live), Asian Dub Foundation, Gorgon City, Pretty Lights, Sub Focus (DJ set), The Afghan Whigs. Biletele pentru festivalul Exit , care va avea loc între 10 şi 13 iulie la Novi Sad, se pot cumpăra de pe site-ul www.myticket.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.