Revolta şoferilor în haosul de pe străzi: „Robu vrea să facă Timişoara...

Revolta şoferilor în haosul de pe străzi: „Robu vrea să facă Timişoara oraş pietonal” VIDEO

18
DISTRIBUIȚI

trafic blocat 1

Înjurături, cozi nesfârşite, intersecţii blocate – aşa arată principalele artere rutiere din Timişoara după ce municipalitatea a hotărât să „sugrume” traficul şi în zona Ştefan cel Mare.


În condiţiile în care circulaţia în zona podului Michelangelo a fost oprită pentru noi lucrări, timişorenii care vor să treacă dintr-o parte în alta a oraşului nu au prea multe variante. După ce primarul Timişoarei Nicolae Robu a declarat că nu crede că este nevoie de poliţiştii de la Rutieră în intersecţii, acestea s-au transformat în locurile perfecte pentru legea junglei. Fiecare şofer se descurcă după posibilităţi şi abilităţi, viraje la dreapta de pe banda de stânga sau depăşiri din scurt. În această seară, zona centrală era practic blocată de sutele de maşini care aşteptau să înainteze măcar câţiva metri. În timp ce de pe panourile publicitare, primarul îi invita pe participanţii la trafic să voteze „eurocampionii” la alegerile de luna viitoare, un şofer a concluzionat „Robu vrea să facă Timişoara oraş pietonal”.

18 COMENTARII

  1. Asa este ! Un dezastru total ! Coada era din Balcescu pana la Catedrala ! Cum poti spune ca nu ai nevoie de Politie in intersectii ! Atunci nici noi nu avem nevoie de primar la Primarie !

  2. Robu-un individ de o prostie rara !!!Pt ce sa avem nevoie de politisti in intersectii???are Robu gunoaiele locale ce se cred politisti si care oricum nu fac nimic ,crede careva ca poate face distinctie intre profesionalismul unui politist de la rutiera si cacanarul local?!Habar nu are !La ora 16.40 ruta Modern -C.Sagului (pana la L.Rebreanu )-48 de minute !

  3. E bataie de joc! In toate intersectiile din centru a fost nebunie azi! Pe strada Revolutiei intersectata cu Bratianu(hotel Continental) pana la podul de la Electro(la primarie era haos total), iar apoi, pe la ora 6-6.30, intersectia Mihai Viteazu cu Parvan era sugrumata….Era ca in jungla, ca la nebuni!!!! Chiar trebuiau deschise toate santierele in acelasi timp?!?!?! Este bataie de joc la adresa noastra…Nu se poate asa ceva! Minte de gaina au cei care nu s-au gandit la problema traficului!!

  4. ce eurocampion este acest BUSOI din TURNU SEVERIN ? a fost europarlamentar si si-a dat demisia pentru a deveni presedintele CASEI NATIONALE DE SANATATE .adica a plecat din Parlamentul Europei de la un venit de peste 20 de mii de euro plus diurne ,fiecare sedinta la care participi este platita ,samd ,pentru a casiga de 10 ,20 de ori mai PUTIN ,adica vreo 1500 de euro si aia impozabili. OARE poporul ROMAN de ce nu-si pune intrebari ? ORICE om de pe planeta isi schimba locul de munca si pleaca de la un salar mic la unul mai mare .BUSOI FACE INVERS !!! OARE DE CE ? isi da cineva seama ca salariul mic dar semnaturile lui pot valora zeci de mii de euro stiti cum este ,contracte ,aprobari,interese ,etc .ASA CA EU LE TRANSMIT ACESTOR EUROCINOSI CA NICIODATA NU-I VOI MAI VOTA .

  5. Nu inteleg de ce nu e exista presiune pe Robu sa ne explice de ce NU se poate lucra in 3 schimburi la pasaj. Ar trebui sa fie un articol pe zi, in toate ziarele!

    Ah, si unde-i analiza campaniei? E plin orasul de Busoi. Cine-i Busoi? Ce-a facut pana acum? Ca vrea al 3-lea mandat. Cine e Busoi???

  6. Originar din Drobeta Turnu Severin, Busoi a intrat in politica in 1996, fiind pana in 1998 vicepresedinte fondator al Organizatiei Tineretului National Liberal (TNL) Mehedinti, dupa cum mentioneaza in CV-ul de pe site-ul propriu.

  7. Asa va trebuie domni mei, a-ti VOTAT USL , mergeti pe drumurile USL-ul, stati la umbra palmierilor, ….eu l-am avut profesor pe acest asa zis PRIMAR, era de o prostie rara, si o incompetenta iesita din comun, avea niste idei de iti faceai cruce cu mana stanga…ar trebui sa le dam un exemplu acestor DERBEDEI dcare ne conduc (PNL, PDL, PSD, SI MAI NOU PMP)

  8. zice bine alex :

    Nu inteleg de ce nu e exista presiune pe Robu sa ne explice de ce NU se poate lucra in 3 schimburi la pasaj. Ar trebui sa fie un articol pe zi, in toate ziarele!

    de ce nu se lucreaza 24/24??

  9. Votati “eurocampionii”, le vor face la aia varza parlamentul. Si se vor uita apoi tamp, ca Adrian Severin. Ei credeau ca el e corupt, dar cand colo era doar idiot.

  10. un prazar aciuat in Banat,ca multi alti olteni, mai ales grosul din MH,care pe fondul slab si molatec al banateanului traditional,s-au tras unii pe altii,(se spune ca unul il trage de par si alti doi il imping de picioare) pana au gasit functii in toate institutiile de stat,buni la smecherii,buni smenari,mincinosi si imbarligatori,fac orice pt.a-si atinge scopul,mai ales ele !!! rusine celor care se folosesc de ei!!!

    • nu fi bou si te lua de olteni ca timisoara ta este locuita de olteni si moldoveni. Daca nu am fi venit inca ai fi stat in cetate de lut

  11. sa va f*T in gura pe totz carcotashii comentatori. ca voi atzi votat cocota asta cu par vopsit de robu. voi l-atzi vrut acu spalatzi-va pe cap cu iel. si cu totz tamp[itzii de la PNL. ce ati semanat aia avetz. BOILOR !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.