Robu dă aeroportul pe ACS Poli. Ce negociază primarul cu președintele CJT

Robu dă aeroportul pe ACS Poli. Ce negociază primarul cu președintele CJT

6
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poliDiscuţiile pe tema împărţirii aeroportului din Timişoara se mută pe domeniul sportiv. Înainte de Paşti, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin anunţa că Timişul va primi aeroportul luna viitoare, cu toate dotările, mai puţin pista. Conform înţelegii iniţiale, pachetul de 80 la sută din acţiuni care vor veni la judeţ urmau să fie împăţite în mod egal între Pirmărie şi CJT. După ruperea USL, lucrurile par să se fi schimbat. Bojin a anunţat că nu dă jumătate din acţiuni, iar Robu a spus că în aceste condiţii judeţul poate păstra toate acţiunile.

Pe marginea acestui subiect Robu a completat astăzi că „nu este obligatoriu ca primăria şi consiliul local să fie açionari.


În orice caz părerea mea personală este că municipiul Timişoara nu poate face figuraţie niciunde. Noi avem suficiente prezenţe, nu simţím nevoia să fim undeva doar aşa ca să ne lăudăm că suntem şi pe acolo Unde putem fi cu o prezență substanţială ne implicăm, unde nu, nu acceptăm. Consiliul local va vota de cuviinţă, dar părerea mea este ţinând cont de nişte argmente solide că din nou eu nu vorbesc aşa numai în păreri, care ar reprezenta ambiţii personale, nimeni nu poate contesta că muncipiul Timişoara este principalul contributor la realizarea cifrei de afaceri şi prin trasnportul de mărfuri şi prin transportul de pasageri. Nu are sens să facem figuraţie la Aeroportul Timişoara”.

Robu a conchis că aeroportul trece la judeţ pentru că „aşa vrea guvernul PSD”. Edilul şef a menţiont şi că nu se teme că neînţelegerile cu Titu Bojin vor duce la tăierea finanţării de la CJT pentru ACS Poli, echipa de suflet a primarului. Edilul a comentat că „aştept să aibă pretenţii şi consiliul judeţean să fie la paritate cu primăria. Deocamdată, primăria alocă şapte milioane de lei şi CJT doar două. Sunt total deschis ajungerii la paritate”.

 

6 COMENTARII

  1. Nu mai spuneti „parerea mea personala”, ci eventual <> pentru ca pleonasmul sa fie mai extins si mai demn de a fi retinut in ziare, d-le profesor universitar…

  2. De ce trebuie sa platim o echipa de puturosi fara performanta cand atatia oameni nu au de lucru in timisoara . Robu poate plati puturosii de fotbalisti din banii lui personali .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.