S-a urcat mort de beat la volan și a bușit o mașină....

S-a urcat mort de beat la volan și a bușit o mașină. Ce va păți șoferul inconștient

0
DISTRIBUIȚI

alcooltest politia rutiera

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Incidentul s-a petrecut la Lugoj, iar poliţiştii au constatat, la fața locului, că bărbatul, din Deva, a condus un autoturism pe strada Cuza Vodă, iar la un moment dat nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, care se afla oprit la culoarea roşie a semaforului electric, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului nici o persoană nu a fost rănită, rezultând doar pagube materiale. Întrucât conducătorul auto din municipiul Deva emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemie. Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.