Saragossa Band, din nou în concert la Timişoara. Vezi când are loc...

Saragossa Band, din nou în concert la Timişoara. Vezi când are loc evenimentul şi cât costă biletele

0
DISTRIBUIȚI

saragossaband

Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană din anio ’70 şi ’80, va susţine un concert la Opera din Timișoara, miercuri 4 iunie, de la ora 19.30, recitalul fiind un eveniment de zile mari ce merită să fie sărbătorit de românii de toate vârstele.

Legendarii artişti vor interpreta pe ritmuri de samba şi calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant piese ca ”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo’Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica” sau „Big Bamboo”.

Membrii trupei Saragossa Band se declară copleşiţi de emoţii şi nerăbdători să se reîntâlnească cu publicul excelent din România, dar sunt convinşi că atmosfera pe care o vor crea la Timişoara va rămâne întipărită în mintea spectatorilor, ca fiind una dintre cele mai reuşite experienţe muzicale.


”Putem spune că de fiecare dată când ne întoarcem în România, ne întoarcem acasă.”, a declarat Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Formaţia a susţinut un concert în Piaţa Operei cu oacazia Revelionului 2009/2010. Biletele pentru noul concert de la Timișoara al trupei germane vor fi puse în vânzare începând din data de 22 aprilie, iar preţurile acestora sunt cuprinse între 90 lei şi 200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.