SCANDAL cu focuri de armă în Timișoara. Luptătorul K1 Florin Ilie, eliberat...

SCANDAL cu focuri de armă în Timișoara. Luptătorul K1 Florin Ilie, eliberat de Poliţie după ce a fost acuzat că a snopit în bătaie un polițist UPDATE 3 Vezi cine este NOUL SUSPECT

30
DISTRIBUIȚI

florin ilie p

Scandal cu focuri de armă și urmărire ca-n filme în Calea Girocului din Timișoara. Totul a început după ce un echipaj de poliție rutieră a oprit un automobil cu numere de Bulgaria, care i s-a părut suspect. Oamenii legii au încercat să oprească mașina în care, după cum reiese din primele informații, se afla luptătorul K1 Florin Ilie, însă conducătorul acesteia nu a luat în seamă semnalele polițiștilor.

Aceștia au plecat în urmărirea automobilului, care la un moment dat s-a oprit brusc, iar conducătorul auto a fugit printre blocurile din zona Girocului. Unul dintre  polițiști a reușit să îl prindă pe suspect, însă acesta i-a aplicat mai multe lovituri puternice, până l-a umplut de sânge. Colegul acestuia a folosit arma din dotare pentru a trage un foc de avertisment în plan vertical și a apelat la ajutorul luptărorilor SAS care au sosit la fața locului și l-au imobilizat pe suspect. Acesta se află acum la secția de poliție pentru cercetări.

Acesta nu este la prima abatere de acest fel. În 2010, acesta a fost reținut după ce a spart un filtru al Poliției de frontieră, tot când a încercat să-i fenteze pe oamenii legii. Acesta se afla la volanul unui bolid de lux și a încercat să treacă printr-un filtru al polițiștilor de frontieră. 

În 2012, Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat pentru o altă faptă, la trei ani de închisoare cu suspendare și daune morale de 12.000 de euro pentru un bărbat pe care aproape l-a omorât în bătaie.

UPDATE 1 Florin Ilie a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Timiş.


Aici a declarat că nu el ar fi fost cel care l-ar fi lovit pe poliţist, ci cel care este adevăratul utilizator al maşinii, un bărbat din Caraş Severin, care şi seamănă extrem de bine cu luptătorul K 1. Ancheta este în plină desfăşurare, poliţiştii încercând să dea de urma celui indicat de Ilie şi, de asemenea, să se termine operaţia pentru a putea discuta cu poliţistul agresat.

UPDATE 2 Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că polițistul bătut de luptătorul K1 se află în acest moment la UPU. „Pacientul se află în Unitatea de Primiri Urgențe de mai bine de câteva ore. Are un traumatism facial și o fractură de piramidă nazală. Cel mai probabil va pleca astăzi acasă pentru că nu se află în stare gravă. În urma analizelor realizate de computerul tomograf a rezultat că viața nu îi este pusă în pericol”, ne-a explicat Dan Ilincariu.

UPDATE 3 Florin Ilie a fost lăsat să plece acasă de poliţişti. „Nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat. Eram la masă cu antrenorul meu. M-a sunat cineva la telefon şi mi-a zis că se vorbeşte că „ai bătut un poliţist. Hai până aici”. Când am ajuns acolo, un poliţist le-a spus mascaţilor să ma ia şi m-au imobilizat. M-au dus la Poliţie pentru audieri. Nu-l cunosc  pe şofer. Nu am nicio legătură cu poliţistul bătut. Sunt sportiv. În 12 aprilie am meci la Reşiţa şi mesajul nostru este unul de luptă împotriva violenţei. Ce a fost odată, dacă a fost, a trecut. Eu sunt familist, am doi copii”, a declarat Florin Ilie pentru PRESSALERT.ro.

Poliţiştii timişeni sunt în stare de alertă şi continuă ancheta încercând să-l găsească pe cel pe numele căruia erau făcute asigurarea şi alte documente ale maşinii înmatriculate pe o firmă din Bulgaria – Pleşan Tradi Gabriel, de 39 de ani, cu domiciliul în localitatea Berzeasca. În urma primelor verificări s-a stabilit că Pleşan are permisul de conducere anulat.

 

 

30 COMENTARII

  1. La puscarie cu jegul asta …Astia cu muschi nu stiu decat sa sara la bataie …neuronul le lipseste intotdeauna ,nu pot gandi rational,sar la bataie din orice,sunt violenti si pe deasupra pun in pericol vietile noastre ,ale copiilor nostri,conducand beti si fara permis.
    Mai ieri,un alt jeg cu golf 3 a omorat un bebelus distrugand o intreaga familie..

  2. dar………….. boratii aia de militeni, ce au facut???????????CE CONTROL DE RUTINA? ASTA ERA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU !!!!! EI SUNT LA FEL DE PROSTI CA IN 89..PARDON, MAI PROSTI!!! Cine a pornit scandalul ? Pacat ca nu i-a batut pe toti !!!! bravo omule:)

  3. Asta nu e luptator ci un infractor.Cu antecedentele lui nici nu trebuia sa fie liber la ora asta, dar asta e justitia noastra, blanda cu infractorii si dura cu cel care a furat o gaina…

  4. Îmi pare rau sa va dezamăgesc dar chiar nu era el in mașina .. Știți ce sunteți voi? Niște frustrati, analfabeti care daca il vedeți pe strada pe acest Florin Ilie, va gudurati pe lângă el sa facă poze cu voi

  5. BANAT scribalauleeee……..e adevarat ca prima femeie cu care ai facut sex e mata?……sobolan aschilopat poponar……te cunosc personal stiu ca esti puternic numai din spatele calculatorului altfel nu sti sa ripostezi …….esti un las .Stiu asta pt. cate cunosc personal!!!!!

  6. Vreau cu suspendareeeee….si pe urma ti-o trag si pe mama ta in…doamna judecatoareeeehai,nu fii rea,ca-ti dau cat trebuie spaga…zdrente ordinare de banateni…

  7. Pacat ca nu i-a tras prostu de politist un glont in cap. Interlopi astia toti scapa,-lau lasat acasa unde e ultrajul?Bagatil pe arest pana se clarifica situatia

  8. Pt EU :scrii din Banat sau Oltenia? Sigur din Banat! Ai fost chemat aici sau esti COTROPITOR? Ca toti verisorii si vecinii tai?? Aici creste ceapa…nu praz…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.