Se întâmplă în județul Timiș! Lucrările la șase școli, terminate în 14...

Se întâmplă în județul Timiș! Lucrările la șase școli, terminate în 14 ani. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

zidar-640x228

Situație incredibilă în județul Timiș: nu mai puțin de 14 ani le-a luat constructorilor care au ridicat șase școli în mai multe sate din județ să ducă lucrările la bun sfârșit. Motivul? Ministerul Educației Naționale a inițiat lucrările în anul 2000 prin Proiectul de reabilitare a Infrastructurii Școlare (PRIS), finanțat de Banca Mondială, însă l-a stopat după doar doi ani, din lipsă de fonduri. Lucrările au fost reluate de abia în urmă cu puțin timp, iar acum cinci zile s-a realizat recepția finală a lucrărilor.

Francisc Halasz, inspector școlar general adjunct în cadrul ISJ Timiș, a precizat astăzi că s-a realizat recepția la două unități de învățământ unde s-au realizat construcții noi, în Tormac și Nițchidorf, la școala din Uivar s-a realizat o extindere a școlii, iar la unitățile de învățământ din Teremia Mare, Jebel și Cărpiniș au fost reabilitate corpurile de clădire.

“Mă bucur că am ajuns, în sfârșit, la capătul lucrărilor la cele șase școli din județul Timiș.


Mai sunt lucrări de făcut și la școala din Deta. În proiectul PRIS au fost incluse 22 de școli”, a precizat Francisc Halasz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.