Seară de poveşti muzicale şi folk cu Ducu Bertzi, la Timişoara

Seară de poveşti muzicale şi folk cu Ducu Bertzi, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

 

 

ducubertzi 016_exposure

Ducu Bertzi va susţine un nou concert în faţa melomanilor timişoreni, duminică, 4 mai, de la ora 20.00, la Porto Arte, într-un recital plin de farmec şi de poveşti istorisite cu mult tâlc de creatorul marilor şlagăre „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Suflet fără chei” sau „Omul pădurii”.

Ducu Bertzi s-a născut în 21 septembrie 1955 la Sighet şi şi-a început cariera alături de grupul Mi bemol rock, în vremea liceului.


La primul festival de poezie şi muzică de la Sighet, în 1973, Bertzi a câştigat marele premiu ce a constat într-o… valiză. Debutul pe o scenă recunoscută a avut loc în 1976, la Baia Mare, în cadrul manifestărilor organizate de Cenaclul Flacăra, unde a activat până în 1985. Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea Română în noiembrie 1979, cu titlul „Când s-o-mpărţit norocu’”, iar printre şlagărele sale binecunoscute se numără „Şi de-ar fi” sau „Floare de colţ”.

Recent, cantautorul a participat la un eveniment numit „Remember Florian Pittiş“, desfăşurat la Bucureşti, alături de Mircea Baniciu, Mircea Vintilă & Brambura, Alexandra Ușurelu, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Nicu Alifantis & Zan, Byron, Constantin Neculae, Raul Kusak & Claudiu Purcarin, Jonathan David, Ovidiu Scridon & Silvan Stâncel sau Alina Manole.

În cadrul concertului de la Timişoara, Ducu Bertzi va fi acompaniat de Mihai Neniţă, iar biletele de intrare costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.