Șeful de la Cadastru, găsit incompatibil de ANI. Ce au constatat inspectorii...

Șeful de la Cadastru, găsit incompatibil de ANI. Ce au constatat inspectorii de integritate

1
DISTRIBUIȚI

MACOVEI - ANI - ANCHETE

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiș a fost sesizat de Agenția Națională de Integritate în privința unui posibil conflict de interese în ceea ce îl privește pe Horațiu Moldovan, șeful Serviciului de Cadastru din cadrul Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș.

Atenția inspectorilor ANI a fost atrasă de mai multe procese-verbale de recepție întocmite la finalul executării unor lucrări de către SC Geovector SRL, societate în cadrul căreia fiica lui Horațiu Moldovan deține calitatea de asociat.

Conform comunicatului agenției, „pentru lucrările prestate, SC Geovector SRL, în calitate de executant, a încasat de la două societăți comerciale suma de 5.298,58 lei.


Menționăm faptul că fiica persoanei evaluate deține calitatea de asociat în cadrul SC Geovector SRL începând cu data de 6 februarie 2013, iar procesele-verbale de recepție au fost semnate de către Horațiu Moldovan în data de 09 septembrie 2013, respectiv în data de 10 septembrie 2013”.

În urma celor constatate, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Horațiu Moldovan a infracțiunii de conflict de interese.

1 COMENTARIU

  1. HA,HA,HA aici apare o neconcordanta de alta natura, fata de alte stiri .. H.M.a semnat in 2013, septembrie, cand NU mai era director Cinvea gresteste! Iar , daca sunt p-v din anul 2009, cand H.M. a fost director , fiica sa – care ar fi devenit asociat .. in anul 2013 . NU putea cauza un conflict de interese retroactiv !! E o marsavie Nici copii nu pot crede asemenea aberatie !
    In schimb , A.N.I. si cei interesati, ar trebui sa se sesizeze cu privire la un REAL SI GATA PROBAT – CONFLICT DE INTERESE din cadrul OCPI Timis, cel in care s-a aflat timp de 9 luni – fostul director MARCEL TORJE, lupul pus paznic la oi, CARE A VENIT prin DETASARE si a PLECAT .. de unde a venit .. S.C. PILOT CAD S.R.L. , unde , conform declaratiei sale de avere de pe site-ul ancpi.ro, a detinut functia de director, adica la o persoana juridica autorizata sa efectueze lucrari de cadastru. Asadar, ANI ar trebui sa il verifice si sa il trimita in judecata pentru infractiunea de conflict de interese pe acest Marcel TORJE, fapta fiind gata probata prin declaratia sa de avere si prin detasarea de la si catre S.C. PILOT CAD S.R.L. Sa mai fie vorba si de un trafic de influenta – de asemenea fapta prev. si ped. de codul penal … cu privire la lucrarile depuse de aceeasi S.C. PILOT CAD S.R.L.?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.