Și-a făcut mașina praf și a pus la pământ un gard, în...

Și-a făcut mașina praf și a pus la pământ un gard, în GOANA disperată de a scăpa de Poliție. Ce avea de ascuns șoferița

2
DISTRIBUIȚI

rutiera 21

O tânără de 23 de ani, și-a distrus mașina într-un gard și tot s-a ales cu dosar penal. Ea a încercat, noaptea trecută, să scape de polițiștii care o urmăreau. S-a întâmplat în Timișoara, pe strada Mureș.

Potrivit Mirelei Drăghicioiu, ofițer de presă al Poliției Timiș, tânăra conducea un  autoturism neînmatriculat și a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor, producând un accident rutier. ”În noaptea de 8 spre 9 aprilie a.c., în jurul orei 00.20, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Mureş.


Conducătorul auto nu s-a conformat, încercând să se sustragă verificărilor, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil situat pe aceeaşi stradă”, a declarat polițista.

În urma accidentului, nici tânăra de 23 de ani, din Timişoara care se afla la volanul autoturismului, nici pasagerul nu au suferit vătămări. Poliţiştii în schimb au constatat că autoturismul nu era înmatriculat, autorizaţia provizorie fiind expirată din data de 4 ianuarie 2014.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, tânăra urmând să suporte şi pagubele produse prin distrugerea gardului.

2 COMENTARII

  1. KK-tu’ asta cu chipiu,opreste autovehicolele in trafic ,cu mana in buzunar !!!!??? Ba’ GARCEA,scoate mana din buzunar ca-ti mananca ALUP unghiile !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.