Silviu Paşca: „Sunt nerăbdător să revin la Timişoara şi le urez celor...

Silviu Paşca: „Sunt nerăbdător să revin la Timişoara şi le urez celor de la Jazzissimo Lounge multe aniversări pe viitor“

0
DISTRIBUIȚI

silviupasca

Vineri, 25 aprilie, de la ora 22, amatorii de petreceri şi concerte sunt invitaţi la aniversarea a doi ani de existenţă a Jazzissimo Lounge, un eveniment care îi va avea ca invitaţi pe Silviu Paşca, D – Tone (Marea Britanie), Fabricio Martin (Peru), Mircea Ardelean Jr, Remus Novac şi DJ Stafie.


„Mă bucur enorm de mult că mă întorc în Timişoara şi am ocazia să cânt din nou în acest minunat oraş. Pregătesc primul meu single sub numele meu, care va fi o surpriză pentru toată lumea. Am un program încărcat de concerte, joi seara cântăm la Cluj, vineri la Timişoara iar sâmbătă la Bucureşti. Sincer, nu m-am acomodat încă în Bucureşti. Probabil că această acomodare va avea loc cândva. Oricum, sunt nerăbdător să revin în Timişoara şi le urez celor de la Jazzissimo Lounge multe aniversări pe viitor“, ne-a declarat Silviu Paşca. Artiştii invitaţi la această aniversare promit celor prezenţi o serie de surprize, iar intrarea se face doar pe bază de invitaţie, care poate fi procurată de la sediul locaţiei. În această seară, în aceeaşi locaţie de la ora 21.30 va avea loc un concert de chitări acustice cu Horea Crişovan şi Adi Dinu, iar sâmbătă 26 aprilie de la ora 22 melomanii sunt invitaţi la un concert cu formaţia AM Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.