Șoferul unui Audi A8 a provocat un ACCIDENT GROAZNIC pe Calea Șagului...

Șoferul unui Audi A8 a provocat un ACCIDENT GROAZNIC pe Calea Șagului UPDATE 2 Cu ce au fost amenințați de șoferul fugar polițiștii care l-au urmărit FOTO și VIDEO

13
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-365427723">
poză
Șoferul care a provocat accidentul încearcă să își ascundă fața, după ce a efectuat etilotestul

Accident rutier grav, provocat de șoferul unui Audi A8, pe Calea Șagului din Timișoara, în noaptea de Paște. Autoturismul Audi A8 a lovit un taxi marca Volskwagen Passat și l-a proiectat pe partea cealaltă a șoselei, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a încercat să scape de o mașină de poliție a Secției 3 care plecase în urmărirea sa. Volskwagen-ul a ajuns într-un BMW, după care a fost proiectat într-un copac. În urma acccidentului, cei cinci pasageri din taxi, printre care se aflau și doi copii, au fost răniți, iar în acest moment continuă operațiunile de descarcerare a unuia dintre pasageri. Unul dintre copii, un băiat de 11 ani, a fost aruncat prin parbrizul Volskwagen-ului și a suferit fracturi grave la membrele inferioare. De asemenea alți doi pasageri din BMW au fost răniți, fiind duși la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Circulația este blocată în acest moment, mașinile fiind direcționate pe rute ocolitoare. Șoferul Audi-ului, extrem de violent, a fost ridicat de polițiști, fiind în acest moment într-una dintre autospecialele poliției.

UPDATE Șoferul autoturismului Audi A 8, Cristian Frătuțiu, de 26 de ani, a fost testat de către rutieriști cu „fiola”, rezultând o alcoolemie de 0,59mg/l, în aerul expirat. Bărbatul urmează să fie dus pentru recoltarea de probe biologice la spital. Ultima victimă a fost descarcerată și transportată de către un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean din Timișoara.

poză (1)UPDATE 2 Unul dintre polițiștii care l-a urmărit pe șoferul din Arad, în mașina căruia se mai afla o tânără, a povestit că accidentul s-a petrecut practic sub ochii lor. „Gonea, avea peste 120 km la oră și nu știa ce să facă. A acroșat taxiul care a zburat pe contrasens și Audi s-a rotit de câteva ori. Când a coborât, acesta era plin de praf de la airbag-urile care au sărit. A început să ne amenințe că o să ne omoare, pentru că din cauza noastră i s-a întâmplat asta”, a povestit unul dintre agenți. Șoferul Cristian Frătuțiu a fost extrem de recalcitrant și când a văzut camerele de filmat a început să amenințe și să strige „Băi, tu știi cine sunt eu?!”

Foto: Adrian Pîclișan

13 COMENTARII

  1. Aceste jeguri umane nu merita absolut niciun fel de compasiune, indiferent de circumstante. Modul arogant in care se comporta atat prin atitudinea fata de restul oamenilor dar in special fata de autoritati nu trebuie decat sa trezeasca in noi sentimentul de ura fata de aceste specimene.
    De unde a avut bani la 26 de ani de Audi A8 care costa in jur de 20.000 – 30.000 Euro?
    Cum de si-a persmis sa fuga de oamenii legii si sa nu opreasca la semnalele acestora?
    Cum de si-a permis sa se urce la volan BAUT?
    Cum de si-a permis aceasta scursura abjecta sa bage in spital o familie TOTAL NEVINOVATA in preajma sarbatorilor?
    De ce nu se autosesizeaza structurile statului cu privire la averile pe care le au acesti ghertoi?
    Acesti nenorociti trebuie, RIDICATI -> CERCETATI -> AVERI NEJUSTIFICATE CONFISCATE -> PUSCARIE!
    Doar asa se poate face dreptate intr-o tara plina de nenorociti sfidatori!
    La PUSCARIE !

  2. La inchisoare cu acest imbecil. Romania NU are nevoie de cretini, care conduc masini de lux la 26 de ani. Asemenea iresponsabili merita sa zaca in puscarie unde sa se racoreasca si sa ia aminte de faptele savirsite… Pacat ca o intreaga familie plus taximetristul ajung la spital pentru un ins abject. DREPTATEA se impune si in acest caz.

  3. Acest caz imi aminteste foarte mult de accidentul creat de Claudiu Hauptmann.

    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/macelarii-de-bani-gata-tati-nu-vine-la-ziua-mea-tati-e-la-doamne-doamne-pustiul-care-a-ucis-sase-oameni-dintr-un-foc-e-inca-liber-614561.html

    Norocul a fost ca aici , din fericire nimeni nu a fost ucis. Insa sunt sigura ca daca i se ivea un pieton in cale, la 120km/h nu l-ar fi evitat!

    Ar fi frumos daca presa ar tine un update permanent in legatura cu cazul acesta si poate ar investiga de unde are un asemenea gunoi bani de masina respectiva, cate sanctiuni a mai primit si cine este el avand in vedere ca-si permite sa ameninte oamenii legii.

  4. Justitia noastra care e cum e , l-a eliberat, nu a considerat ca e un pericol public si un deviat mintal.Nu era mai simplu si normal sa opreasca, sa plateasca amenda si sa isi continue drumul, dar nu , el e mare smecher, cine se poate pune cu el,uitati-va ce moaca de cretin are.Si ca el sant multi in tara noastra, din cauza legilor blande in cazuri din astea.Va urma un proces care se va intinde pe 3-4 ani, dupa care va scapa cu o sentinta cu suspendare, fara nici o zi de inchisoare. Ex Huidu si multi altii care au omorat si oameni nevinovati.

  5. cine e ca eu nu am auzit de el……sorry m/am interesat intre timp…da intr/adevar e cineva….fratilor feritiva de el ca explodeaza a sifilix iar cind vorbeste parca e vitanja prin zona….un laxxxiu asta e un labxxiu….daca ma lovea pe mine…..sigur era in perfuzii acum…

  6. Un alt caz clasic in care politia romana isi dovedeste inutilitatea,din doua motive.In primul rand legea e facuta in asa fel incat politisti sunt practic legati de maini si orice papagal mai rasarit isi poate bate joc de ei ,ca in cazul de fata si in multe altele,iar al 2-lea motiv este lipsa de profesionalism a politistului roman.Nu neaparat doar a celor din acest caz,in general.80 la suta din ei de exemplu nu ar face fata unei urmariri pe jos de 50 de metri.Mai mult de jumatate din ei nu cunosc legea.Foarte multi sunt corupti sau coruptibili.Bun aici sunt de vina si salariile de mizerie pe care le primesc. Orice beizadea,orice papagal cu 3 tatuaje pe mana isi permite sa strige,sa injure,sa intimideze,intr-un cuvant sa ultragieze politia romana fara sa pateasca nimic.Si cand spun nimic ma refer ca cei 500 de lei care i primesc amenda pentru ultraj sunt nimic pentru ei….eventual platesc 1000 pentru ca sa-i mai poata injura inca o data. Am citit in articol ca a amenintat politistii cu moartea.Pai in secunda doi papagalul trebuia trantit cu ratul in pamant si incatusat.Macar atat le permite legea ,dar la faza asta s-au dovedit politistii a fi niste biete flori de musetel!!! Iar cand incerca reporterul sa-i filmeze ratul a inceput sa guite la politist ca daca nu inchide usa la masina el da cu picioarele….iar politistul s-a confirmat?!?!? Pai cum asa dom’ politist????? As fi curios sa urmaresc mersul anchetei mai departe deoarece sunt convins ca se va gasi un magistrat care va considera ca tatuatul nu e pericol public si va fi cercetat in stare de libertate ca asa e la noi…. vrea cineva sa puna pariu?????? Si te miri de ce e romania considerata tara tuturor posibilitatilor. Ete de aia…..pentru ca in romanica legea e facuta de niste papagali pentru protejarea altor pui de papagali … si e pusa in vigoare de alti papagali…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.