Șoferul unui TIR, aproape să fie ARS DE VIU, după ce mașina...

Șoferul unui TIR, aproape să fie ARS DE VIU, după ce mașina pe care o conducea s-a făcut pulbere. Ce materiale transporta

0
DISTRIBUIȚI

tir-in-flacari

Un tir de 7,5 tone, încărcat cu panouri pentru tiribombe, a luat foc în mers. Incidentul s-a produs azi-noapte, pe Drumul Naţional 6, între localităţile Cornea şi Domaşnea. Şoferul camionului a simţit la un moment dat fum în cabină şi împreună cu alţi doi pasageri, a reuşit să coboare înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări.


Pentru lichidarea incendiului, pompierii militari de la Detaşamentul Caransebeş au acţionat cu două autospeciale. Autocamionul a ars în proporţie de 100%, scrie Radio Reșița.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, locotenent Adrian Margherscu, a declarat pentru sursa citată: „În cursul nopţii trecute, pompierii militari au fost anunţaţi că, pe E 70, pe raza localităţii Domaşnea, a luat foc un autocamion. După parcurgerea celor aproximativ 50 km până la locul intervenţiei, pompierii militari ai Detaşamentului Caransebeş au stins incendiul. Din nefericire, cel mai probabil din pricina unui scurtcircuit al unui cablu electric defect sau cu improvizaţii, autocamionul a ars în totalitate. Valoarea pagubei a fost estimată la aproximativ 120.000 lei. Autocamionul transporta un carusel. Pe durata intervenţiei traficul feroviar a fost oprit. Nu a existat pericolul extinderii incendiului la alte obiective”.

Sursa foto: www.radio-resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.