Spectatori stropiţi cu sânge şi efecte pirotehnice spectaculoase la concertul suedezilor Watain...

Spectatori stropiţi cu sânge şi efecte pirotehnice spectaculoase la concertul suedezilor Watain din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1627979711">

concertdaos (12)

Amatorii de black metal au avut parte marţi seara în clubul Daos de un eveniment spectaculos, care i-a adus în Timişoara pe muzicienii suedezi de la Watain, trupă considerată a fi în elita scenei black metal din întreaga lume. Concertul s-a bucurat de o producţie vizuală unică, grupul transformând scena clubului timişorean într-un adevărat altar plin de elemente simbolice oculte cât şi efecte pirotehnice, show-ul fiind similar cu cel pus în scenă odată cu filmarea DVD-ului “Opus Diaboli- 13 Years of Black Metal Magic”. Anul trecut suedezii au lansat cel de-al patrulea album intitulat The Wild Hunt, fiecare piesă a albumului având o legătură directă cu unul din simbolurile prezente pe coperta acestuia.

Peste 150 de spectatori au avut parte de un show incendiar şi la propiu şi la figurat, alături de efecte pirotehnice, publicul fiind stropit şi cu sânge.„Fotografii şi publicul ce se vor afla în faţa scenei sunt informaţi că există posibilitatea ca stropi de sânge să ajungă pe echipamentele şi hainele lor. Datorită faptului că se lucrează cu foc deschis, este strict interzis publicului să se urce pe scenă“, a fost mesajul postat de organizatori pe un site de socializare care a anunţat acest eveniment. Deşi publicul a cerut bis, muzicienii suedezi nu au mai revenit pe scenă, astfel încât unii spectatori au plecat nemulţumiţi spre casele lor.

Evenimentul a fost deschis de suedezii de la Degial, adepţi al curentului old school death metal, trupa aflată în turneu pentru promovarea ultimul material discografic intitulat “Death’s Striking Wings”, lansat acum doi ani. La sfârşitul acestei săptămâni, clubul timişorean Daos aniversează patru ani de existenţă, cu un program care include seturi dj K-lu / Mighty Boogie / Elementrix (vineri 11 aprilie) şi concerte Travka, Burning Table şi Sonatic plus after – party cu DJ Kuky (sâmbătă 12 aprilie).

Foto: Robert Dohar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.