Studenții de la Universitatea de Vest învață cum să tranzacționeze pe Bursă

Studenții de la Universitatea de Vest învață cum să tranzacționeze pe Bursă

0
DISTRIBUIȚI

bursa

Tinerii care studiază la Facultatea de Științe Economice și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest primesc sfaturi, astăzi, de la speakeri de top despre cum pot să câștige bani tranzacționând la Bursă.

„Meseria de broker nu mai este una de interes pentru viitorii economiști, mai ales din momentul în care a izbucnit criza”, recunoaște Ovidiu Megan, decanul Facultății de Științe Economice. Tocmai de aceea, acesta este convins că un astfel de eveniment, în cadrul căruia tinerii află cât de importantă este educația bursieră și domeniul pieței de capital, va aduce această meserie în topul celor mai râvnite de către absolvenții Facultății de Științe Economice.

Astăzi, în Aula Magna a Universității de Vest, mai mulți profesioniști în domeniu le-au povestit tinerilor despre ce înseamnă domeniul financiar și piața de Capital.


Printre aceștia s-a numărat și Grigore Chiș, directorul unei companii de brokeraj, care le-a explicat tinerilor că piața de capital este una dintre cele mai serioase și competitive, chiar dacă mulți o văd ca o joacă. “Toată lumea vorbește că jucăm la Bursă, dar nu e doar o simplă joacă. Cu un singur click se mută milliarde de dolari dintr-un colț al lumii într-altul. Rolul brokerilor este unul foarte important, pentru că scot firme pe Bursă și găsesc companii care să investească în ele”, a precizat Grigore Chiș.

Evenimentul ce are loc pe tot parcursul zilei de azi la Universitatea de Vest este destinat atât studenților, cât și investitorilor, și face parte din proiectul educațional “Academia Broker”, ce aduce în atenția publicului importanța educației bursiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.