Supravieţuirea miraculoasă din Pacific: Naufragiatul salvadorian a trecut cu succes testul cu...

Supravieţuirea miraculoasă din Pacific: Naufragiatul salvadorian a trecut cu succes testul cu detectorul de minciuni

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-179136880">

ocean

Naufragiatul salvadorian José Salvador Alvarenga, care a susţinut că a plutit în derivă timp de 13 luni în Oceanul Pacific, a trecut cu succes testul cu detectorul de minciuni, a afirmat un medic angajat de o casă americană de avocatură, scrie Mediafax.

„Domnul Alvarenga nu minte (…), ceea ce afirmă este coerent”, a anunţat pentru presă doctorul Maria Elena Revelo, angajată de casa americană de avocatură Masonek Law Offices pentru a-l supune pe naufragiat unui test de 82 de întrebări cu poligraful (detectorul de minciuni).

Pe parcursul efectuării testului, naufragiatul a rămas „stabil din punct de vedere emoţional, ceea ce dovedeşte că povestea sa este reală”, a adăugat Revelo.

Potrivit spuselor sale, puse la îndoială de unii specialişti, naufragiatul José Salvador Alvarenga, în vârstă de 37 de ani, a plutit în derivă timp de 13 luni după o pană la motorul ambarcaţiunii sale, survenită în decembrie 2012, în largul statului Chiapas, în sudul Mexicului, ţară în care s-a stabilit în urmă cu 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.