Timișoreanul Adrian Sanda preia din nou conducerea Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari

Timișoreanul Adrian Sanda preia din nou conducerea Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1716045084">

adrian-sanda

Așa cum PRESSALERT.ro a informat în premieră, revoluţionarul timişorean Adrian Sanda, membru social-democrat şi responsabil cu asociaţiile de revoluţionari din partea PSD, a fost numit de premierul Victor Ponta la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

El va prelua postul de la cântăreţul Victor Socaciu (PSD), numit de Guvern consul general la Montreal. Adrian Sanda a mai condus SSPR în Guvernul Năstase.

5 COMENTARII

  1. Uite ce bine este pune un nou secretar de stat cu probleme revolutionare , si ce realizeaza ce a facut si ceilantii deputati revolutionari voteaza inpotriva revolutionarilor dupa aceia ramin in greva foamei ca nu stiau ce au votat dar nu dimisioneaza din functii , imi este foarte cunoscut ce a facut petrisor morar face si el …? ca si // sint FRONTUL DEMOCRAT ROMAN MIRICA A GHEORGHE CONTACTATIMA DE NU TREABA VOASTRA 0720175140 ii urez totusi succes si doamne ajuta dar fara politica , drepturile revolutionarilor nu se leaga de schimbarea de denumirii ati auzit domnule secretar de stat . eu mai am putin dar nu ma speri asta este viata altii lupta si alti culeg roadele .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.