Timişorenii sunt invitaţi să se bată cu prafuri colorate în cadrul Holi...

Timişorenii sunt invitaţi să se bată cu prafuri colorate în cadrul Holi Festival. Vezi cine sunt invitaţii evenimentului

3
DISTRIBUIȚI

holifestival

În curând, timişorenii amatori de petreceri vor avea parte de un eveniment inedit, care se va desfăşura la Pădurea Verde și în cadrul căruia, alături de invitaţii speciali care vor asigura fundalul sonor, participanţii vor primi la intrare pungi cu pulberi şi apă colorată, pe care sunt invitaţi să le arunce în public! Evenimentul Holi Festival din Timișoara, care va avea loc pe 7 iunie, îi va avea ca invitaţi speciali pe germanii de la Milk and Sugar.

Ţara cu una dintre cele mai fascinante civilizaţii din toate timpurile, India uimeşte şi inspiră chiar şi în vremurile ultra-tehnologizate în care trăim.


Şi ce poate să fie mai reconfortant decât un festival autentic, plin de bucurie şi chef de viaţă, prin care se sărbătoreşte venirea primăverii, soarele şi belsugul ce-l va aduce odata cu el si mai ales, încrederea că Binele învinge intotdeauna. Holi înseamnă astăzi, dincolo de substratul spiritual, felul prin care indienii din întreaga ţară se bucură de venirea primăverii. Joaca lor are loc, de obicei, în pieţele oraşelor mari şi include dans, cântece şi, cel mai important, pudră sau apă colorată, care este aruncată în mulţime – prieteni, familie şi străini deopotrivă. De-a lungul timpului, Festivalul Culorilor din India a fost „exportat“ şi în alte părţi ale lumii.

Spaţiul va fi special amenajat astfel încât să reproducă, la scară, senzaţiile şi atmosfera specifică Holi. Se va amplasa o scenă centrală unde vor mixa invitaţii evenimentului, iar la cumpărarea biletelor fiecare participant va primi celebrele pungi cu culori. Invitaţii evenimentului de la Timişoara sunt Milk & Sugar, Virgil, Rosario Internullo, ShutUp, Adrian Eftimie, Bodo Neumann şi Anna Elektra, iar preţul biletelor este 70 lei în avans şi 90 lei la faţa locului.

Milk and Sugar sunt doi producători germani de muzică house care colaborează începând din 1993 sub o serie de nume şi care au avut câteva succese internaţionale, cel mai recent material discografic al lor fiind compilaţia Miami Sesions 2014. Holi este un festival al primăverii sărbătorit de hinduși, sikh și alte religii. Este ținut în principal în India, Nepal, Sri Lanka, și în țări cu diasporă indiană semnificativă. Principala zi de Holi este sărbătorită de oameni prin aruncarea de pulberi colorate și de apă colorată unii în alții.

3 COMENTARII

  1. Bravo! Din milioanele de poze făcute cu asemenea evenimente aţi reuşit s-o găsiţi pe una din cele mai triste. Ce naiba, a fost şi-n Timişoara anul trecut bătaie cu prafuri colorate, chiar n-aveţi pe nimeni care să caute-n arhivă o ilustraţie potrivită?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.