Titu Bojin anunţă un nou triumf privind centrul intermodal. Cine a mutat...

Titu Bojin anunţă un nou triumf privind centrul intermodal. Cine a mutat locaţia de la Recaş la Remetea Mare

2
DISTRIBUIȚI

centru intermodal

Trimful cu privire la obţinerea finaţării pentru centrul imtermodal din Timiş a devenit un subiect de presă săptămânal pentu politicienii locali.

Anunţat cu surle şi trâmbiţe de şeful PSD Timiş, Titu Bojin, dar şi de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, centrul nu a fost aprobat încă de la Bucureşti.


Cu toate acestea, Bojin a revenit cu noi veşti bune, astăzi. „Ieri s-a aprobat centrul intermodal. S-a aprobat de principiu de către minister. Marţi dimineaţa, delegaţia de la Timiş va fi acolo pentru semnarea contractului. Este singurul centru intermodal din țara românească. Anul acesta nu sunt bani decât pentru un singur centru, acesta. Asta înseamnă că avem centrul intermodal în linie dreaptă”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș.

Pentru a scăpa de orice urmă de suspiciune, Bojin a dat lăumuriri că centrul nu se va ridica pe terenurile pe care el le deţine la Remetea Mare. „Dacă ar fi fost pe terenul meu, aş fi fost mai mult decât bucuros să îl donez, ca să nu iasă alte discuţii, că a mutat Bojin centrul de la Recaş la Remetea Mare. Nu eu am mutat acest centru la Remetea. Decizia a fost luată în urmă cu câţiva ani, de primarul Gheorghe Ciuhandu”, a mai spus Bojin.

2 COMENTARII

  1. Pai era si culmea sa fie facut la Recas. Centrul intermodal inseamna acces la AUTOSTRADA…CALE FERATA…AEROPORT !!! Pai unde e aeroport la Recas???????? Centrul intermodal trebuie facut pe terenurile din capatul de est al pistei unde a fost aeroportul militar.Are acces usor si la calea ferata care trece prin zona iar autostrada e practic acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.