Trei virtuozi ai chitarei, de calibru internaţional, cântă în Timişoara. Vezi când...

Trei virtuozi ai chitarei, de calibru internaţional, cântă în Timişoara. Vezi când are loc evenimentul The Master Guitar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

master

Melomanii timişoreni vor avea parte de un eveniment deosebit alături de trei maeştri ai chitării: olandezul Thomas Zwijsen şi americanii Glenn Roth şi Ben Woods. Americanul Glenn Roth este un chitarist care face parte din programul “Music under New York”, în cadrul căruia susţine concerte în locaţii inedite (inclusiv în metroul din New York) şi a scos până acum trei materiale discografice  Innovations (2005), Busker (2006) şi Into the Unknown (2010).


Cel mai recent material al său a apărut în luna aprilie a acestui an şi poartă numele de „Another Dimension E.P.”. Chitaristul olandez Thomas Zwijsen a debutat cu albumul Nylon Maiden care conţine 11 piese ale trupei Iron Maiden adaptate pentru chitară clasică, iar unul din invitaţi speciali ai acestui disc este Blaze Bayley, fostul solist al celebrei trupe Iron Maiden. În ultimii doi ani a susţinut peste 200 de concerte în întreaga lume. Ben Woods este unul din cei mai apreciaţi chitarişti de flamenco din Statele Unite Ale Americii, care a lansat 13 albume. Turneul celor trei chitarişti poposeşte zilele acestea în Belgia, Danemarca, Olanda, Cehia, Austria iar singura oprire în ţara noastră va avea loc în data de 13 mai la Timişoara, la Molly Mallone, cu intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.