Un incendiu de proporții a mistuit un depozit de mase plastice și...

Un incendiu de proporții a mistuit un depozit de mase plastice și un altul de materiale de construcții. Ce spun pompierii despre stingerea focului

0
DISTRIBUIȚI

incendiu orastie (9)

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru a stinge un incediu izbucnit, în acestă seara, la două depozite de materiale plastice reciclabile şi de materiale de construcţii din Orăştie.

„Incendiul se manifestă pe amplasamentul a doi agenţi economici: unul se ocupa cu prelucrarea deşeurilor din materiale plasice, reciclabile, iar celălalt are spaţii de depozitare materiale de construcţii.


Deocamdată nu ştim de la ce a izbucnit”, a declarat adjunctul şefului ISU Hunedoara, maiorul Claudiu Achim.

Potrivit acestuia, hala în care erau depozitate materiale de construcţii este afectată pe aproximativ 800 de metri pătraţi, iar în celălalt depozit erau atât materie primă cât şi produs finit  pe un spaţiu  deschi aproximtiv 1.500 metri pătraţi, iar în plus incendiul a ajuns şi la anexele în care se prelucra materialul plastic.

„Am localizat incendiul însă va mai dura până îl vom stinge mai ales că în zonă e problemă cu apa, iar autospecialele trebuie să facă un fel de navetă să alimenteze, aşa că operaţiunea de stingere va mai dura câteva ore”, a mai adăugat maiorul Claudiu Achim.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.