Un nou caz de sfidare a legii pe strada Mihai Eminescu din...

Un nou caz de sfidare a legii pe strada Mihai Eminescu din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

masina politia locala timisoara

Afacerile în Timișoara se fac după bunul plac al patronilor, departe de spriritul și litera legii. Dacă săptămânile trecute viceprimarul Traian Stoia făcea publice mai multe cazuri de baruri care fie funcționează ilegal, fie s-au extins fără autorizații, astăzi Poliția Locală Timișoara a anunțat un nou caz clasă.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat ieri verificări la mai multe societăți comerciale pentru a stabili dacă respectă legislația referitoare la deținerea documentelor legale.


În urma controlului s-a constatat că societatea General Accesibil, care desfășoară activități de internet-cafe, de pe str. M. Eminescu, nu respectă prevederile OG 99/2000 privind deținerea acordului de funcționare și a fost sancționată cu 1.500 lei după ce în urmă cu aproximativ o săptămână a mai fost sancționată cu 1.000 de lei. Societatea respectivă a mai fost în atenția polițiștilor locali și în anul 2012, când de altfel s-a constatat că funcționa fără a deține acord, a fost sancționată și a contestat în instanță procesul verbal, dar a pierdut definitiv”, spune comunicatul transmis de poliția locală. Cu toate acestea, locația este deschisă în continuare, nerespectând sentința instanței de judecată.

1 COMENTARIU

  1. ESTE INVERS – Societatile comerciale functioneaza conform legii societatilor comerciale nr 31 din 1990 si nu dupa hotararile locale care vin sa se suprapuna ca sa ciupeasca si ele bani .Asa ca nu se stie cum a castigat primaria in instanta si daca da oricum sentinta este ciudata, doar judecastorii stiu ordinea legala, poate nu se spune tot in articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.