Un timișorean căutat în toată Europa va fi extrădat de autoritățile române...

Un timișorean căutat în toată Europa va fi extrădat de autoritățile române în Germania. De ce infracţiune gravă este acuzat

1
DISTRIBUIȚI

komlodi

Un bărbat de 29 de ani, din Timişoara, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, va fi extrădat zilele următoare.

Pe numele lui Gabriel Komlodi, autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de spălare de bani.


Mai exact, în perioada 8 – 12 aprilie 2013, cel în cauză, aflându-se în oraşul Berlin, din Germania, ar fi pus la dispoziţia unor terţe persoane contul său bancar, spre a-i fi transferate sume de bani provenite din activităţi ilegale, după care ar fi efectuat mai multe retrageri, majoritatea fondurilor fiind restituite depunătorilor, iar o parte îi revenea lui, arată Poliția. Suma transferată ajunge la 100.000 de euro, fiind efectuate mai multe tranzacții în valoare de zeci de mii de euro, arată surse din rândul autorităților.

Komlodi a fost depistat de poliţiştii timişeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., pe raza localității Dudeștii Noi,

Tânărul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului european de arestare, ulterior fiind demarată procedura de extrădare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.