Universitatea de Vest sărbătorește 70 de ani de la înființare. Ce invitați...

Universitatea de Vest sărbătorește 70 de ani de la înființare. Ce invitați speciali vin la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

universitatea-de-vest-640x427

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește intens pentru a marca cei 70 de ani de la înființare. Astfel, între 19 și 24 mai, la instituția de învățământ superior vor avea loc o serie de manifestații.

Premierul Victor Ponta, Remus Pricopie, ministrul Educației Naționale și Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământul Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică se numără printre invitații speciali care vor lua parte la evenimente.


Mai mult, aceștia vor participa și la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa lui Mihai Tănăsescu, vicepreședintele Băncii Europene pentru Investiții.

“Vom lansa și albumul «Proiectul 5060: Universitatea de Vest din Timișoara» în care vom încerca să scoatem în evidență clădirea UVT, puțini știu că aceasta este un monument istoric realizat de arhitectul Hans Fackermann. Sunt părți din clădirea UVT considerate monumente, așa cum este fațada, puncte care nu au fost atât de mult puse în valoare”, a explicat, astăzi, Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.