Viceprimarul Traian Stoia, somat public să îşi ceară scuze pentru că a...

Viceprimarul Traian Stoia, somat public să îşi ceară scuze pentru că a cerut să se lipească somaţii de plată pe crucile din cimitire

0
DISTRIBUIȚI

stoia01

Liderul Partidului Mişcarea Populară Timiş, Radu Lambrino, reacţionează dur vizavi de iniţativa viceprimarul PSD Train Stoia de a lipi avize pe cruciile din cimitire pentru a înştiinţa rău platnicii că trebuie să îşi achite taxele de concesiune pe locurile de veci.

„Viceprimarul pesedist a renunțat și la ultima fărâmă de onestitate și respect pentru Timișoara și timișoreni. Acesta a decis, cu de la sine putere, că lipirea de somații de plată pe crucile din cimitirele orașului, chiar înainte de o săptămână plină de încărcătură spirituală pentru toți creștinii, ar aduce mai mulți bani la bugetul local”, atenţionează Lambrino.

PMP-istul duce atacurile mai departe şi întreabă „de ce nu face, mai bine, viceprimarul o evaluare reală a sediului PSD, de unde ar putea veni o sumă considerabilă la bugetul local? Nu am auzit, de asemenea, de nici o măsură luată în beneficiul pensionarilor, ale căror probleme au fost trasate în sarcina domniei sale sau în beneficiul persoanelor nevoiașe, spre care un social-democrat de vază, cum este Traian Stoia, ar trebui să aibă o mai mare aplecare”.

Pe final, acesta conchide că primarul Nicolae Robu, “trebuie să limiteze atribuțiile «secundului» său, astfel încât asemenea derapaje să nu mai aibă loc.


Cetățenii orașului au obligații față de administrația orașului, însă, în același timp, li se cuvine respectul celor pe care i-au ales”. Totodată nemulţmitul îi cere public lui Stoia să le ceară scuze celor care au fost afectați de excesul său de zel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.