Viceprimarul Traian Stoia, supărat foc pe Direcţia de Mediu. De ce îi...

Viceprimarul Traian Stoia, supărat foc pe Direcţia de Mediu. De ce îi acuză şi pentru ce proiect promite licitaţie în timp record

2
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Indolenţa şi lenea Direcţiei de Mediu împiedică realizarea unui proiect important pentru Timişoara, conform viceprimarului Traian Stoia.

Acesta a declarat că „skatepark-ul este o propunere făcută de PSD în bugetul din anul 2013.


A fost bugetată construcţia parcului, s-a stabilit şi locul, dar ulterior proiectul a fost amânat un an, pentru anul acesta. Direcţia de Mediu şi proiectanţii care au câştigat licitaţia au făcut ce au vrut. Au propus ba două milioane şi ceva, ba patru milioane. S-a bugetat din nou la o sumă peste un milion de lei, însă aş vrea să cred că doar datorită indolenţei şi incompetenţei până acum nu s-a mişcat aproape nimic în afara unor explicaţii. Ei trebuie să ne dea un proiect, nu avem un proiect, ei nu pot să pună mai mult de un milion. Faptul că nu se fac demersuri elementare pentru a urgenta aceste lucruri mie mi se pare intolerabil”.

Viceprimarul spune că nu are de gând să mai aştepte după proiectantul bucureştean şi anunţă că „azi am avut discuţie cu colegul Dan Diaconu. Dacă până luni nu vin actele, renunţăm şi facem licitaţie într-o săptămână şi la banii ăştia”.

2 COMENTARII

  1. Pai dl Stoia nu va mai recunoasteti colegii de partid ? Infiltratii …… Firma bucuresteana esta a dlui Dragoi colegul dv City Managerul orasului……..despre ce vorbim prietene .?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.