Viceprimarul Traian Stoia a descoperit un nou palat țigănesc construit fără autorizație....

Viceprimarul Traian Stoia a descoperit un nou palat țigănesc construit fără autorizație. Ce pași se fac pentru demolare

6
DISTRIBUIȚI

demolare palat 1 pLa fel ca în fiecare săptămână, viceprimarul PSD Traian Stoia a ieșit în fața presei cu un nou caz în care rromii din Timișoara au făcut propria lege în domeniul imobiliar. Vicele a povesit că „avem un monument etnic pe strada Hebe 79, în care locuiește un domn Miloș Ioan.


Din declarația acestuia rezultă că în CF funcționează ca proprietar, care se cheamă Cârpaci Petru, căsătorit Feraru Petru. Acesta a decedat în 2011, iar soția Feraru și copiii locuiesc în Belgia. Miloș Ioan are adresa de domiciliu pe acest imobil și partea cea mai interesantă este că, din verificări, el nu a putut prezenta niciun fel de acte privind construcția acestui edificiu și, ulterior, la primărie s-au făcut verificări pe baza de date informatice, iar în program rezultă că nu au autorizația de construire pentru imobilul de pe strada Hebe. Probabil că a răsărit dintr-un elan constructiv al proprietarilor, dar acum trebuie să o demoleze”. Traian Stoia spune că e nevoie să se constate că acea clădire a fost construită ilegal și că primăria va face toți pașii legali ca să o demoleze.

6 COMENTARII

  1. Bagati buldozerele in mizeriile astea tiganesti. Cum si-au permis acesti mizerabili sa construiasca fara nici un fel de autorizatie? Sa raspunda si cei care trebuiau sa verifice acest lucru la momentul construirii acestei PAGODE TIGANESTI.

  2. PINA CIND ACEST CLAN DE TIGANI FAC CE VOR IN ORAS DE CE TINERETUL NU IA NICI O POZITIE ASA CUM SE IA IN ALTE TARI EUROPENE UNDE NU AU CURAJ SA FACA CE FAC IN ROMANIA,CE SE VA INTIMPLA CU TINERETUL DIN ZIUA DE AZI DACA ACUM NU IAU POZITIE ACESTI VOR CUPRINDE TOATA TIMISOARA SI I-I VOR FACE SLUGILE LOR , CA NIMENI NUI INTREABA DE UNDE FAC ATEA MILIOANE DE EURO FARA SA LUCREZE NICI UNDE

  3. Mizeria de pe strada Ghica din Iosefin, pe când? E o casă demolată parţial, trotuarul din faţă e ocupat de suporţii peretelui lăsat ca să ascundă gunoiul construit într-o zonă, cică, istorică. Păi dacă era aşa protejată zona aia atunci o asemenea mizerie n-avea cum să ajungă la primul etaj, darămite la finisaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.