Videoclip ȘOCANT despre cancerul la sân. Din ce motive incredibile nu au...

Videoclip ȘOCANT despre cancerul la sân. Din ce motive incredibile nu au dorit să apară în filmuleț mai multe modele din Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

cancer campanie

Primul program de prevenție și educație a femeilor din vestul țării cu privire la riscurile cancerului de sân, unul dintre obiectivele Campaniei Help 25, inițiate în toamna anului trecut la Timișoara, este tot mai aproape de a fi pus în practică. Pentru asta, însă, mai este nevoie de o sumă importantă de bani, motiv pentru care voluntarii Asociației OncoHelp, care au inițiat campania, s-au gândit să înscrie acest proiect în competiția “Țara lui Andrei”, în speranța că vor reuși să câștige marele premiu, peste 11.000 de euro.

Mai mult, pentru un impact sporit, a fost creat și primul videoclip al Campanei Help 25. În filmuleț apare o tânără în boxeri și sutien, care, la finalului clipului își desface sutienul, astfel că în locul sânului drept  se poate vedea că a mai rămas doar tăietura de la o intervenție chirurgicală.


“Tu ce știi despre cancerul la sân?” este întrebarea de la sfârșitul filmulețului.

“Din păcate, un număr din ce în ce mai mare de femei, cu vârste din ce în ce mai tinere, depistează că sunt bolnave de cancer la sân într-un stadiu avansat, fapt care face ca vindecarea lor să fie mai dificilă, mai costisitoare și cu un impact negativ crescut asupra stării de sănătate generale”, transmit organizatorii Campaniei Help 25.

Videoclipul nu a fost ușor de realizat, și asta pentru că modele invitate să participe în el au fost destul de reticente, motivele pentru care au refuzat să facă acest lucru fiind printre cele mai variate și șocante. “Teama de a nu se îmbolnăvi de cancer la sân după filmări, teama de a nu se face de râs în societate (!!!), de a nu-și speria familia sau de a nu mai primi comenzi de la alte firme în urma acestor filmări”, sunt doar câteva dintre motive, transmit voluntarii Asociației OncoHelp.

Persoanele care doresc să sprijine campania Help 25 o pot face printr-un vot pe site-ul http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-help25-id-1082-cmsid-65. Proiectul care adună cele mai multe voturi va câștiga marele premiu de 11.400 de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.