VREMEA se încălzeşte în a doua zi de PAŞTE. PROGNOZA METEO pentru...

VREMEA se încălzeşte în a doua zi de PAŞTE. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

soare_printre_nori

Vremea se va încălzi semnificativ luni în toată ţara, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…18 grade pe litoral şi 23….24 de grade, local, în toate zonele de câmpie şi podiş.


În cursul zilei cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată se vor semnala izolat, mai ales la munte, scrie Mediafax.

În noaptea de luni înnorările se vor accentua în jumătatea de sud-vest a teritoriului, iar în Banat şi în Oltenia pe arii extinse vor fi averse însoţite de descărcari electrice, cumulându-se local cantităţi de apă de 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade.

Marţi, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării, cu maxime termice între 16 şi 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, când vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, local în nord-vestul ţării, în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi posibile cantităţi de apă de peste 10…15 l/mp. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 13 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.