Zbor cu balonul cu aer cald, o nouă acțiune pentru sprijinirea femeilor...

Zbor cu balonul cu aer cald, o nouă acțiune pentru sprijinirea femeilor cu cancer de sân, în cadrul Campaniei Help 25

0
DISTRIBUIȚI

10156150_799647250065230_1287943391_n

Timișorenii care doresc să experimenteze o activitate inedită vor avea parte de o surpriză plăcută, la finalul acestei săptămâni. Voluntarii din cadrul Campaniei Help25 îi invită pe toți cei interesați la un zbor ancorat cu balonul cu aer cald! Evenimentul va avea loc pe strada Arieș, în apropiere de Spitalul Județean, în parcarea dintre Casa Tineretului și McDonalds.

O ridicare în balon costa 10 lei de persoană, iar toți banii strânși vor fi donați pentru Campania Help25, ce vine în sprijinul depistării la timp a cancerului de sân.


Timișorenii care vor dori să sprijine campania și în alt mod, o pot face donând o sumă de bani în urnele care se vor afla lângă balonul cu aer cald. Pentru că ridicarea balonului depinde foarte mult de starea vremii, organizatorii nu știu exact ziua când va avea loc acțiunea. Cei interesați sunt invitați să urmărească pe pagina de internet a campaniei, www.help25.ro, sau pe rețelele de socializare momentul în care evenimentul va fi organizat. Relații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0752.010.506 sau 0755.084.464.

Vă reamintim că Help25 este o campanie umanitară  ce are ca obiectiv implementarea unui program de depistare precoce a canerului la sân, acesta urmând să aibă caracteristicile unui program-pilot pentru Regiunea de Vest, respectiv pentru România. Un prim pas în acest sens este reprezentat de achiziționarea unui mamograf pentru Asociația Oncohelp, 5000 de mamografii urmând să fie oferite gratuit femeilor cu venituri reduse din Regiunea de Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.