Zeci de medici ginecologi din Serbia și Timișoara participă la un curs...

Zeci de medici ginecologi din Serbia și Timișoara participă la un curs în cadrul căruia află cum pot depista bolile copilului chiar dinainte de a se naște

0
DISTRIBUIȚI

gravida-640x640

Medicii ginecologi din orașul de pe Bega și Vârșeț încearcă să se perfecționeze astfel încât să poată depista la timp bolile de care suferă un bebeluș chiar dinainte de a se naște.


În acest sens, în cadrul unui proiect transfrontalier finanțat cu fonduri de la Uniunea Europeană, în perioada 25 -27 aprilie, 84 de medici specialiști participă la un curs de ecografie deosebit, ce are ca temă “diagnosticul antenatal al malformațiilor fetale prin ecografie și investigații invazive”.

Acesta reprezintă cel de-al treilea curs din cadrul proiectului finanțat cu bani de la UE în regiunea Timișoara – Vârșeț privind depistarea malformațiilor de care suferă un bebeluș, chiar dacă se află în burtica mamei.

Olimpia Oprea, medic ginecolog în cadrul Maternității “Odobescu” din Spitalul Municipal Timișoara, și coordonatorul de proiect, a precizat că 20 de femei gravide vor beneficia de ecografii gratuite pe perioada desfășurării cursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.