ACCIDENT GRAV Un mort şi patru răniţi, în urma impactului dintre un...

ACCIDENT GRAV Un mort şi patru răniţi, în urma impactului dintre un Ford şi un TIR. Cum s-a produs TRAGEDIA UPDATE Încă o victimă a decedat

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 5

Accident grav, soldat cu un mort şi patru răniţi, pe o şosea din vestul ţării. Conform poliţiştilor, tragedia s-a produs după ce un Ford Transit care a intrat pe contrasens şi a lovit un TIR, care se deplasa regulamentar.Accidentul s-a petrecut pe șoseaua care leagă Deva de Arad, în dreptul localităţii Zam.

„Un Ford Transit a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus și ar fi o persoană decedată și patru persoane rănite.


 Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de carosabil umed a derapat și a pierdut controlul direcției în curbă, pătrunzând pe contrasens și tamponând fontal un autorurism înmatariculat Bulgaria (cu volan pe partea dreaptă), condus de un cetățean bulgar în vârstă de 31 de ani Victimele sunt toate din Ford Transit. În autotren nu sunt victime. Momentan un sens de circulație este blocat.”, a declarat Bogdan Nițu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

UPDATE „În urma impactului a rezultat decesul a doi pasageri din autoturism și rănirea conducătorului autoturismului și trei alți pasageri din autoturism, toți cetățeni bulgari. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

Traficul în zonă a fost deblocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.