ACCIDENT SPECTACULOS Un Volskwagen s-a dat de trei ori peste cap, după...

ACCIDENT SPECTACULOS Un Volskwagen s-a dat de trei ori peste cap, după un impact puternic cu un stâlp. Care a fost cauza accidentului GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1461086074">

accident golf rebreanu 6

Imagini rupte parcă din filmele de acțiune pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, astăzi la amiază. Un autoturism marca Volskwagen Golf s-a făcut praf, după ce s-a dat de trei ori peste cap, în urma unui impact puternic cu un stâlp. Din primele informații reiese că totul s-ar fi petrecut din cauza unei defecțiuni a telescopului, care l-a lăsat pe șofer fără controlul volanului.

Acesta se deplasa dinspre Calea Girocului spre Calea Șagului, pe bulevardul Liviu Rebreanu, când a pierdut controlul asupra autoturismului și a pătruns pe contrasens. Mașina a acroșat bordura și a fost proiectată în baza de beton a unui stâlp. În urma impactului, vehiculul s-a dat de trei oi peste cap, iar la impactul cu asfaltul, s-a făcut praf.

Șoferul, în vârstă de 22 de ani, a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Timișoara. Varianta acestuia cu defecțiunea tehnică a fost confirmată de martorii oculari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.