Cum a explicat adjunctul șefului Poliției Timișoara declarația halucinantă a superiorului său...

Cum a explicat adjunctul șefului Poliției Timișoara declarația halucinantă a superiorului său despre interlopi VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

malcoci langa pressalert live

Comisarul-șef Daniel Langă a fost pus, la PRESSALERT LIVE, față în față cu declarația incredibilă dată de șeful său, comisarul-șef Sabin Bogoșel. După un chef în iarna trecută șeful Poliției Municipiului Timișoara a replicat că: ”Interlopii sunt treaba județului și a crimei organizate”, când a fost întrebat de pressalert.ro despre lupta cu grupurile infracționale din oraș.

”Poate că declarația șefului meu a fost nelalocul ei la timpul respectiv, cine știe în ce moment l-ați prins. E drept că toți suntem obligați să acționăm pe toate liniile, inclusiv în privința interlopilor. Pot să vă spun cu siguranță, e meritul principal al Poliției că reușește să supravegheze aceste grupări, nu știu dacă e cazul să ne comparăm cu alte orașe, Craiova, Constanța, cred că Timișoara, cu excepția incidentului de anul trecut cu interlopi, nu cred că a avut probleme serioase”, a declarat Daniel Langă, adjunctul inspectorului șef al Poliției Municipiului Timișoara, la PRESSALERT LIVE.

Invitat de asemenea în emisiune, șeful SNPPC Timiș, Doinel Malcoci, crede, cu referire la Bogoșel, că prin acest fel de replici populația își pierde din încrederea în instituția poliției. ”Orice polițist ar trebui să fie interesat de interlopi.


Dacă mai există acel dram de încredere… subminează. Semnalul trebuie dat de sus. Poliția există pentru că sunt oameni inimoși, care lucrează peste program, au acumulat sute de ore de muncă, ei țin instituția, că sunt și alți polițiști… serviciile să-și facă datoria”, a comentat Malcoci.

Comisarul-șef Daniel Langă a fost întrebat și despre cazul polițistului care ar fi ”sifonat” din interior în ”cazul Udrea”, dar nu a oferit foarte multe detalii. ”Dacă unii dintre colegii noștri încalcă legea, nu au decât să răspundă în fața organelor abilitate. Dacă chiar a sifonat și a fost dovedit, să plătească. (…) Când au existat informații, avem o ordine care reglementează comportamentul polițistului. Destul de mulți au fost sancționați, câteva zeci, sunt sancțiuni care duc până la eliminarea din sistem”, a concluzionat adjunctul șefului Poliției Timișoara.

3 COMENTARII

  1. @ mariana
    ii avansam in functii de sefi: sef serviciu, adjunct sef de inspectorat, adjunct sef de sectie de politie, si ne dam bine pe langa ei sa nu ne fuxx prea tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.