Adrian Diaconu nu mai este președinte al PP-DD Timiș. Vezi ce decizie...

Adrian Diaconu nu mai este președinte al PP-DD Timiș. Vezi ce decizie DURĂ a luat

8
DISTRIBUIȚI

adrian-diaconu-1-640x426

Decizie șoc a președintelui PP-DD Timiș, deputatul Adrian Diaconu. Acesta a demisionat de la conducerea filialei, din funcția de vicepreședinte la nivel național, dar și din calitatea de membru al formațiunii.


Motivul? Scorul prost obținut de partid la alegerile europarlamentare, de doar 3.63 la sută în Timiș și 3.67 la nivel național. Deși susține că își asumă eșecul pentru alegeri, Diaconu lasă de înțeles că decizia sa este o consecință a modului în care se desfășoară lucrurile în partidul lui Dan Diaconescu. „Mi-am anunțat, astăzi, demisia din PP-DD, în Parlament. Mi-am asumat eșecul pentru alegeri, pentru că nimeni nu a făcut acest lucru. Deocamdată, o să rămân deputat independent”, a anunțat deputatul timișorean.

Acesta susține că a fost curtat deja de toate partidele importante de pe scena politică, dar că, deocamdată, nu s-a hotărât ce formațiune va alege. „Am fost curtat de toate partidele politice. Voi lua o decizie săptămâna viitoare. Vreau să mă înscriu într-un partid în care pot să îmi fac vocea auzită”, a declarat Diaconu. Funcția de președinte a filialei Timiș a PP-DD va fi prelută de secretarul formațiunii, Florian Zamfir.

 

 

8 COMENTARII

  1. ei…penibilu asta se duce in partea rosie a spectrului politic, fiindca aia de acolo l-au pus pe listele lui senzationescu. doar nu crede cineva ca vreunul de la partidul lu’ elodia chiar crede in vreo doctrina. toti de acolo sunt niste fripturisti si niste shmenari… ca si individul de care faceti vorbire in acest articol.

    • asta am vrut sa spun si eu ,Garcea asta era in esalonul trei-patru prin PDL,aducea cafeaua si aranja scaunele,va ajunge de unde a plecat sau printre hoiturile psd,slab ca politician,dictie praf,ideologie zero…..FRIPTURIST 100%

    • de’te dreacu sorine si sa ta manca canceru bai sorine. penibil iesti tu si cu toata tiganimea ta de famelie. sa ma kc pi tini.

  2. Sa fim seriosi, merge la ciolan si el ca si altii.Mi-e rusine cu asemea exemplare zice-se umane. „Pretinul” Demea ce face?Pleaca si el?

  3. mai sorine nu vorbi doar supozitii!crede ma ca aberezi!este un om foarte demn si nu se lasa influentat in a devenii marioneta cuiva,asa ca nu cataloga oamenii din punctul tau de vedere fara a cunoaste ,,individul,,asa cum tu il denumesti.te inseli amarnic

  4. OPORTUNIST LAS .AU AJUNS TOTI DEPUTAI SI CONSILIERI PE SPATELE LUI DIACONESCU SI ACUM DAU BIR CU LASII ,EU NU AM MAI AUZIT DE ACEST DIACONU PANA ACUM DAR CARACTERUL LUI DE LUPTATTOR SE VEDE .
    ESTE UN LAS PERVERS .DACA ARE COHONES SA-SI DEA DEMISIA DIN PARLAMENT SI ATUNCI DA ESTE UN OM DE ONOARE .
    DACA SI-AR FI PIRDUT CALITATEA DE DEPUTAT MA INDOIESC CA SI-AR FIDAT DEMISIA.

  5. poate ca unii aveti dreptate in ceea ce scrieti dar, eu zic ca adrian diaconu nu trebuie judecat asa dupa spusele presei si daca ati fii curiosi de ce s-a intamplat cu adevarat si de ce a plecat ati studia mai mult desfasurarea evenimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.