Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna...

Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României

0
DISTRIBUIȚI

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, într-o intervenţie la un talk-show tv, că este „o chestiune de raţionalitate politică” din partea celor „care nu sunt azi cu PSD” ca să facă ce se poate ” pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României”, scrie Mediafax. „Indiferent câtre lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, este o chestiune de raţionalitate politică şi de instinct de conservare democratică să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României”, a spus Antonescu, vineri seara, la un talk-show de la B1TV.

Antonescu a susţinut că „a discuta, cine dacă şi de ce este de dreapta este o discuţie mai complicată decât aceea cine este împotriva PSD”. „Cred că toate partidele care sunt în acest moment în opoziţie pot să fie parteneri de discuţie.


Dilema acestor alegeri prezidenţiale este dacă ele vor fi pro sau contra Băsescu, aşa cum crede Ponta şi cum vrea să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra «toată puterea la PSD», aşa cum mi se pare mie că este real. De aceea discutăm cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta”, a comentat preşedintele PNL, Cr Crin Antonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.