Autostrada Arad-Timișoara va fi ÎNCHISĂ temporar. Care este cauza restricțiilor și pentru...

Autostrada Arad-Timișoara va fi ÎNCHISĂ temporar. Care este cauza restricțiilor și pentru ce perioadă vor fi aplicate

0
DISTRIBUIȚI

autostrada tm

Circulația rutieră va fi întreruptă pe Autostrada vestului din cauza unor lucrări la o rețea de înaltă tensiune.  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe autostrada Arad – Timişoara, în zona kilometrului 532+625, se închide în zilele de marți, 6 mai, vineri, 9 și sâmbătă 10 mai, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pentru perioade de maxim cinci minute.

Restricţia de circulaţie se impune din cauza executării lucrărilor de relocare a LEA 200 kV Timişoara – Arad.

”Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi semnalele agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului”, transmit reprezentanții CNADNR.


În afara acestor intervale, în care circulaţia va fi închisă (în intervalul orar menţionat mai sus) traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie pe fiecare cale de mers.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.