Bărbatul reţinut după ce l-a scuipat pe Traian Băsescu a fost eliberat...

Bărbatul reţinut după ce l-a scuipat pe Traian Băsescu a fost eliberat din arest

1
DISTRIBUIȚI

adrian-zglobiu-ziuaconstanta_ro

Bărbatul care fusese reţinut după ce l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, în Portul Constanţa, a fost eliberat din arestul Poliţiei, duminică noapte, el spunând la ieşire că regretă ceea ce a făcut.

Bărbatul, Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, a părăsit arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, duminică noapte, la expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore şi după ce procurorii au schimbat încadrarea juridică în dosarul său, din ultraj şi loviri şi alte violenţe, în tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nu l-au mai dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a spus că îi pare rău pentru ce a făcut şi că îşi cere scuze.

„Regret ce s-a întâmplat şi îmi cer scuze pentru tot.


Acuma mă rog să se termine totul cu bine”, a afirmat Zglobiu.

El le-a mai spus jurnaliştilor care l-au aşteptat la ieşirea din arest că nu face parte din nicio formaţiune politică.

„Nu fac parte şi nu am făcut parte niciodată dintr-un partid politic”, a precizat Adrian Zglobiu, repetând de câteva ori că este foarte obosit şi că nu îşi doreşte altceva decât ca totul să se termine cu bine.

Adrian Zglobiu l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală „Mircea”, la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc, sâmbătă, în dana de pasageri a Portului Constanţa.

Foto: ziuaconstanta.ro

1 COMENTARIU

  1. baiatul a facut un gest patriotic ca la scuipat pe chelie pe un infractor periculos cu dosare multe la sertar ,ce nea mintit,furat, si nea judecat cu gasca lui de procurorii dependenti de el ca ia facut coloneii de securitate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.