Bătaie mare pentru un loc în clasa a V-a la Colegiul Național...

Bătaie mare pentru un loc în clasa a V-a la Colegiul Național “C. D. Loga”. Ce test trebuie să susțină elevii pentru a fi admiși

0
DISTRIBUIȚI

cd_loga-640x349

Colegiul Național “C. D. Loga” poate primi cel mult 50 de copii în clasa a V-a din anul școlar următor, însă cererile vor fi, cu siguranță, la fel ca în anii precedenți, peste o sută. În aceste condiții, conducerea unuia dintre cele mai bune licee din Timișoara a luat decizia de a organiza examen de admitere pentru acești elevi.

Astfel, în perioada 5 – 16 mai, la secretariatul școlii, între orele 09.00 – 16.00, părinții sunt așteptați să-și înscrie odraslele în clasa a V-a, iar în cazul în care numărul celor înscriși va fi mai mare de 50, atunci elevii vor fi supuși unui examen.


Testarea are loc pe 31 mai, între orele 10.00 – 12.00, la Matematică, din programa școlară de clasa a IV-a.

Modelele de subiecte posibile au fost publicate pe site-ul școlii, www.cdloga.ro și la avizier. “Așteptăm cu drag și mare interes înscrierea copiilor în clasa a V-a, la școala noastră, unde vor beneficia de un mediu propice pentru educație și instruire și, de asemenea, de suportul profesorilor pentru a-și valorifica potențialul alături de alți elevi buni și foarte buni”, transmite Mariea Ștefan, directoarea Colegiului Național “C. D. Loga”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.