Blaga: Tinerii pesedişti sunt mai răi decât vechii. Tânăra gardă a PSD...

Blaga: Tinerii pesedişti sunt mai răi decât vechii. Tânăra gardă a PSD lucrează numai pe clanuri

1
DISTRIBUIȚI

Blaga-Vasile

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, că „tinerii pesedişti sun tmai răi decât vechii”, susţinând că „tânăra gardă a PSD lucrează numai pe clanuri”, transmite corespondentul Mediafax.

„Tinerii pesedişti sun tmai răi decât vechii pesedişti. Uitaţi-vă cum se manifestă tinerii pesedişti acolo unde au puterea, în primării, în consilii judeţene, în Guvern. (…) Dacă ne uităm acum la conducerea tânără, tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri.


Domnul Ponta, cel puţin cu numele, e premier, doamna e în PE, socrul mare – şeful senatorilor PSD, finuţul, de pe aici, ministru la Justiţie şi mai continuăm cu jumătate de Guvern”, a afirmat Vasile Blaga sâmbătă, la un miting electoral la Ploieşti. Preşedintele PSD a dat ca exemplu cazul fostului prefect al judeţului Galaţi Emanoil Bocăneanu, arestat după ce ar fi încercat să angajeze un asasin pentru uciderea unuia din denunţătorii din dosarul său de corupţie. „Gândiţi-vă numai la cel care a fost prefectul PSD de Galaţi. (…) I-a trecut prin cap tânărului pesedist, fost prefect, să plătească un criminal să omoare o martoră la proces. Asta se întâmplă în România în 2014, cu PSD la putere. De aceea trebuie să plece. Nu vă fie frică, PSD-ul pică”, a afirmat Vasile Blaga.

1 COMENTARIU

  1. mai blaga tu esti bun ???? cat ai furat cu berceanu si videanu in 2oo9 pentru basescu infractorul mafiot -camora ha ????si ce afaceri cu terenurii si case ai la bihor,cum invarte ginerele tau bani cu statul esti un vames rau ca maidanezii din bucuresti ,linge pe basescu si taci ca nu te votam

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.