Bojin îl așteaptă acasă pe „fiul risipitor Robu”. Cine a gafat din...

Bojin îl așteaptă acasă pe „fiul risipitor Robu”. Cine a gafat din nou cu „județul Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin

În Timişoara nu mai trece nicio zi fără ca presa locală să aibă vreo ştire desre atacurile dintre PNL şi PSD. Dacă principalii protagonişti ai show-ului de până acum au fost preşedintele social- demoncraţilor din municipiu, Sorin Grindenanu şi primarul Nicolae Robu, astăzi a venit rândul şeful PSD Timiş Titu Bojin să se plângă de edilul şef.


Ajuns la conferință cu o întârziere de jumătate de oră, Bojin s-a plâns că „e inundat tot oraşul şi de asta am ajuns aşa greu”. După ce i-a prezentat pe Maria Grapini ca europarlamentar şi pe Florin Bîrsăşteanu ca deputat care deja a primit insigna Mariei Grapini, Robu a spus că este sigur că „fiul risipitor Robu se va întoarce”. Vorbind despre rata șomajului, Rovana Plumb, a făcut o gafă, care a devenit, din păcate, deja obișnuință printre demnitarii bucureșeteni, confundând județul Timiș cu „județul Timișoara”.

Prezentă şi ea la conferinţă alături de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii Rovana Plumb a promis programe pentru sprijinirea investitorilor, precum şi recalcularea pensiilor pentru polițişti, jandarmi şi alţi angajaţi din astfel de structuri. Bojin i-a dat cuvântul lui Bîrsăşteanu, care a spus că are din partea ministrului Eugen Teodorovici promisiuni ferme că la Timişoara se vor face investiţii în aparatură cu bani europeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.