Când se va deschide traficul pe Michelangelo şi de cine spune primarul...

Când se va deschide traficul pe Michelangelo şi de cine spune primarul Nicolae Robu că este sabotat

1
DISTRIBUIȚI

 

michelangelo facebook robu

Primăria Timişoara ar putea deschide circulaţia pe şantierul Michelangelo imediat după încheierea campaniei electorale. Legat de acest subiect primarul Nicolae Robu a spus că „sunt zvonuri. Eu am postat pe Facebook. Din acea poză că se poate vedea tot, este betonat şi totul este pregătit pentru turnarea asfaltului.


De ieri s-a început şi turnarea asfaltului, şi durează câteva zile Nu pot să spun precis dacă vom da drumul pentru că depinde şi de capacitatea staţiei de asfaltare de a ne livra asfaltul şi dacă vremea este excelentă şi rămâne aşa atunci nu este exclus să terminăm chiar sâmbătă. Acum va fi o variantă definitivă”.

Robu nu exclude ca traficul să fie reluat şi săptămâna viitoare, când el va fi plecat, dar spune că preferă să fie primul şofer care să tranziteze noua rută cu maşina. La fel ca în cazul altor mari lucrări, edilul e ferm convins că este sabotat şi spune că „mereu lucrurile sunt perturbate de tot felul de controale. Eu cred că este de preferat să dăm drumul la circulaţie cât mai repede în Timişoara, chiar cu preţul împrăştierii a puţin noroi de pe cauciucurile maşinilor în vecinătatea şantierului, decât să ne chinuim în continuare. Cred că ar trebui să fim realişti, la modul ideal ar trebui să avem şantiere care să nu producă niciun fel de poluare în oraş, dar asta nu se poate. Trebuie să fim realişti, nu să venim să ne cramponăm de puţină mizerie sau mai multă mizerie care se produce inevitabil în vecinătatea unui şantier precum Michelangelo Am postat pe Facebook că în perioada următoare vom da drumul la trafic brusc, îţi vin controale de la Garda de Mediu. Am motive să am mai multe suspiciuni, nu pot să declar ferm că acesta este motivul, dar cred că şi din partea acestor instituţii ar trebuie să existe o înţelegere complexă a situaţiei”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.