Ce îi transmite Titu Bojin “fiului rătăcitor” Nicolae Robu în ceea ce...

Ce îi transmite Titu Bojin “fiului rătăcitor” Nicolae Robu în ceea ce privește USL

0
DISTRIBUIȚI

robu bojin scena

Peneliștii din Timiș au făcut o sesizare la Biroul Electoral Județean, ieri, în care reclamau faptul că în mai multe localități din județ au apărut afișe pe care scria “USL trăiește” sau “Continuăm USL”. Reprezentanții BEJ au decis că afișele trebuie înlăturate pentru că induc în eroare cetățenii, dar pesediștii nu se lasă.

Titu Bojin, șeful PSD Timiș, a ținut să precizeze, astăzi, că USL încă există în județul Timiș. “I-am spus și domnului primar asta, dar dânsul nu recunoaște. USL are încă rădăcinile și le va avea în județul Timș, indiferent de ce se va întâmpla la nivel național, pentru că noi am fost într-o relație USL-istă încă din 2008, dar domnul Robu a venit mai târziu în politică.


Poate că încet, încet, se va obișnui și cu politica, dar eu sunt convins că ceea ce se întâmplă în județ, interesul oamenilor este mai presus de ideile personale ale unui conducător sau ale unui partid și este mai important ce putem face împreună pentru că am promis împreună cetățenilor”, este de părere Titu Bojin.

Președintele PSD Timiș a mai precizat că Nicolae Robu, pe care l-a numit “fiu rătăcitor”, nu trebuie să uite că a ajuns primar al Timișoarei cu ajutorul USL. “ Nici domnul Robu nu poate să facă în Timișoara singur și nici nu sunt meritele personale ale dânsului, cum nici meritele mele la nivel de județ nu pot fi catalogate ca merite personale. Sunt convins că încet, încet domnul Robu își va reveni și nu mă îndoiesc că PSD-PC-UNPR va câștiga alegerile detașat în Timiș. Le doresc liberalilor și domnului Robu succes și să revină acasă, că mai este câte un fiu rătăcitor”, a mai declarat Titu Bojin.

Acesta mai consideră că PNL Timiș a făcut sesizarea la BEJ la “dictarea Bucureștiului” și le-a transmis peneliștilor că și PSD Timiș urmează să depună contestații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.