Ce lucru l-a făcut pe Titu Bojin să se simtă umilit la...

Ce lucru l-a făcut pe Titu Bojin să se simtă umilit la Spitalul Județean Timișoara și ce măsuri vrea să ia

4
DISTRIBUIȚI

titu bojin

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a avut „ocazia” să urce pe scări, de câteva ori, nu mai puțin de șase etaje din Spitalul Județean Timișoara.


Lifturile funcționau, însă personalul medical nu l-a lăsat să urce în ele pe motiv că ascensoarele nu sunt destinate și vizitatorilor. Titu Bojin a explicat că s-a simțit “puțin umilit” că a fost pus într-o astfel de situație, iar pentru a schimba lucrurile a dat dispoziție ca de acum încolo să poată oricine circula cu acele lifturi, nu doar cadrele medicale.

Mai mult, șeful CJ Timiș a decis să finanțeze montarea a încă două lifturi, însă chiar în timp ce se realiza un studiu la Spitalul Județean Timiș pentru a se vedea unde ar putea fi montate, Titu Bojin a aflat cu stupoare că există deja două lifturi care nu sunt funcționale de ani de zile. “În urma solicitării pentru pregătirea montării a celor două lifturi, am fost informat că sunt de fapt două lifturi care nu funcționează despre care nu am știut până acum că sunt aici și că sunt stricate. Acestea vor fi puse în funcțiune și pot fi folosite în mod special de medici, iar celelalte din față să fie la îndemâna vizitatorilor, a bolnavilor”, a precizat Titu Bojin.

4 COMENTARII

  1. pai cum adica „umilit”? celelalte mii de vizitatori, rude , prieteni ai pacientilor care urca si de trei ori sau mai des scarile, cu merinde, accesorii medicale, plocoane si alte bagaje… cat de umiliti se simt ei? sau asta CHIAR nu conteaza?!?!?!

  2. umilit?dar noi cadrele medicale care suntem puse sa urcam si sa coboram de zeci de ori pe noapte (cand avem de dus analize la laborator sau cand avem pacientii si pe alte sectii) pentru ca personalul de pe lift si mai exact un asa numit PETRE refuza sa ia personalul medical in lift pentru ca exista si scari.Pe timp de noapte nu merge decat un lift care se spune ca e doar pentru urgente . Noi nu suntem umiliti cand pe un salariu de 800 roni facem chilometrii pe scari pentru ca voi angajati toti boschetarii care fac ei regulile lor.Pe timp de noapte sigurul lift care functioneaza sta la urgenta si poti sa mori la etaje ca si daca vine nu te considera urgenta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.