Ce nereguli a găsit viceprimarul Traian Stoia în Parcul Poporului şi ce...

Ce nereguli a găsit viceprimarul Traian Stoia în Parcul Poporului şi ce măsuri a dispus pentru păstrarea investiţiei de 300.000 de euro din zonă

2
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Bătaie de joc pe bani publici – asta este concluzia viceprimarului PSD Traian Stoia cu privire la atitudinea unei firme a primăriei faţă de Parcul Poporului care aparţine, culmea, tot municipalităţii. Viceprimarul a povestit, astăzi, la o conferinţă de presă că, la trei ani după renovarea parcului care a costat circa 300 de mii de euro, zona arată jalnic.


Pesedistul spune că a fost personal în vizită în parc unde a găsit un pesisaj dezolant. Iarbă călcată, coşuri de gunoi vandalizate, crengi căzute din copaci, dar şi o mizerie de nedescris. Momentan Parcul este în grija Horticultura, compania primăriei, care în ultima perioadă a fost extrem de lăudată de primarul Robu pentru hărnicia cu care a plantat flori în oraş.

Legat de Parcul Poporului, Stoia a declarat că „am avut o discuție cu domnul director Adrian Bere, care a luat notă de ceea ce am constatat noi ieri. Chiar a avut o atitudine foarte constructivă, în sensul că dânsului îi mai scăpa câte o chestie și e bine cine vede, să-l sesizeze. Am discutat și cu domnul primar și am căzut de acord că trebuie luate măsuri urgente pentru a-i da un aspect cât de cât acceptabil”. Nu mai departe de săptămâna trecută, viceprimarul Stoia era din nou nemulţumit de şeful de la Mediu, despre care spunea că nu s-a ocupat cum trebuie de relaţia cu firma care trebuia să amenajeze în Timişoara un skatepark.

2 COMENTARII

  1. PAi sa vedem daca or sa fie trasi la raspundere firma ca a amenajat parcul in bataie de joc, de ce nu si cei care au intretinut parcul……, daca l-au intretinut sau doar au emis facturi de intretinere…….,
    Ghici ghicitoarea mea 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.