Ce petiţie împotriva premierului Victor Ponta ar putea semna primarul Timişoarei

Ce petiţie împotriva premierului Victor Ponta ar putea semna primarul Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu hartii

Primarul Nicolae Robu nu e deloc la curent cu acţiunile premierului Victor Ponta. Întrebat astăzi dacă va semna petiţia iniţiată împotriva şefului Guvernului, care l-a acuzat pe scriitorul timişorean Mircea Mhăieş că are „idei și atitudini fasciste”.

Robu a înţeles pe dos, că e vorba de o petiţie pentru ca Mihăieş să fie declarat fascist şi a comentat că „nu am auzit, nu ştiam că s-a întâmplat asta.


Nu cunosc împrejurarea în care s-a produs un asemenea gest şi nici cauzele care au determinat, dar eu îl cunosc pe Mircea Mihăieş şi orice cred că aş putea să spunem despre el, dar că este fascist în niciun caz”. După ce și-a dat seama că a greşit înţelegând că i se cere să semneze o petiţie de acuzare a lui Mihăieş de fascism, Robu a lămurit că „eu am o părere bună despre domnul Mircea Mihăieş, trebuie să văd ce a declarat. Nu îmi închipui că a putut să facă declaraţii care să se arondeze la fascism. După ce voi face o verificare, dacă mi se va confirma părerea pe care o am până acum despre el, evident că voi semna şi petiţia”. Petiţia iniţiată de Societatea Timişoara poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.