Ce proiect SPECIAL are deputatul Bîrsășteanu pentru medicii din România și ce...

Ce proiect SPECIAL are deputatul Bîrsășteanu pentru medicii din România și ce viitor le prevede celor care au DEVALIZAT spitalul județean

2
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 10

Florin Bîrsășteanu are planuri mari, după ce a ajuns în Parlamentul României. Pesedistul este decis să ducă la bun sfârșit, în cei doi ani de mandat, un proiect grandios, prin care să determine cadrele medicale să nu mai plece în străinătate și să rămână în spitalele din România.

Astfel, Florin Bîrsășteanu a declarat, în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE că, la fel ca IT-iștii, al căror salariu nu este impozitat, își dorește să impună impozitarea de zero la sută și pe salariile medicilor. “Îmi doresc o stabilitate și o fidelizare a personalului medical în sistem. Mă doare sufletul să văd tineri frumoși și deștepți, care la finalizarea studiilor aleg drumul pribegiei, care nu e tot timpul tapetat cu petale de trandafiri, nici măcar roșii. O spun cu toată responsabilitatea, cea mai importantă resursă  a României nu este nici aurul de la Roșia Montană, nici petrolul, ci cre
ierul și resursa umană, iar noi ne batem joc de ea”, a precizat pesedistul.

Deputatul și-a arătat nemulțumirea și asupra faptului că a durat atât de mult realizarea documentației tehnice pentru începerea lucrărilor la noul corp al Spitalului de Copii și a venit cu o nouă ipoteză.


“S-a ținut proiectul cu Spitalul de Copii până a câștigat cine a trebuit, de-aia s-a și amânat realizarea proiectului tehnic. Lucrurile au fost tergiversate și astfel s-a pierdut prima tranșă de bani de la Guvern. A promis domnul Ponta că la prima rectificare acești bani se vor recupera”, a mai spus deputatul PSD.

Florin Bîrsășteanu a făcut și câteva precizări în ceea ce privește neregulile descoperite de Curtea de Conturi la Spitalul Județean Timișoara. “Am preluat deciziile Curții de Conturi, care au fost contestate de fostul manager, care habar nu avea ce s-a întâmplat acolo. Sunt organe care lucrează pe aceste decizii, eu cred că se va finaliza cu anchete penale pentru că s-au descoperit probleme de o legalitate îndoielnică”, a comentat pesedistul.

2 COMENTARII

  1. “S-a ținut proiectul cu Spitalul de Copii până a câștigat cine a trebuit, de-aia s-a și amânat realizarea proiectului tehnic”- deputat Florica Birsasteanu;cine a castigat totusi?

  2. Lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara vor începe în cel mult o lună, a anunțat, astăzi,29 aprilie 2014 în cadrul unei conferințe de presă, primarul Nicolae Robu. Edilul șef a precizat că a fost semnat contractul de execuție al lucrărilor, care vor fi realizate de către firma timișoreană Prompt, firma liberalului Mihai Olariu, și se ridică la suma de aproape 40 de milioane de lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.