Ce rol a jucat Sfântul Ilie în deciziile lui Nicolae Robu privind...

Ce rol a jucat Sfântul Ilie în deciziile lui Nicolae Robu privind campania electorală a PNL Timiş

0
DISTRIBUIȚI

robu_umbrea

Şeful PNL Timiş Nicolae Robu a oferit o informaţie preţioasă cu privire la strategia de campanie a formaţunii politice pe care o conduce.


Prezent pe teren cu jurnaliştii pentru a inaugura în calitatea sa de primar asfaltul turnat pe străzile din jurul pieţei Dacia, Robu a fost avertizat că ploaia este o pedeapsă divină pentru ca politicienii să îşi poată face campanie electorală prin pieţe şi pe străzi. Amuzat, Robu a râs şi a spus că „noi, de la PNL, de asta am pus atâtea afişe prin oraş, că ne-am pregătit temeinic şi am consultat prognoza meteo”.

Cel mai dur atac vizavi de campania agresivă dusă de PNL Timiş a fost făcut de preşedintele PSD Timişoara Sorin Grindeanu care a spus că în cadrul unei conferinţe de presă că „o să deschidem frigiderul, o să îl vedem pe Robu, o să dăm drumul la robinet, o să îl vedem pe Robu cu Buşoi sau Coifan de mână. Mă miră megalomanismul de care dau dovadă. Ceea ce face PNL acum înseamnă costuri foarte mari, dar, probabil, având în vedere şi unele contracte pe care primăria le-a atribuit unor firme de filiaţie liberală. Aştept să mă dea în judecată, iar eu o să vin cu dovezi mai clare. Costurile unei astfel de campanii sunt mici astfel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.