Celebrul DJ american Markus Schulz s-a distrat într-un club din Timişoara FOTO

Celebrul DJ american Markus Schulz s-a distrat într-un club din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

schulz

Americanul Markus Schulz, unul din cei mai celebri DJ de trance din întreaga lume, a poposit aseară, alături de o gaşcă de prieteni, în Jazzissimo Lounge din Timişoara.

Apariţia celebrului DJ nu a trecut neobservată şi, deşi s-a aflat pe post de simplu client, artistul stabilit la Miami a acordat câteva autografe şi s-a fotografiat alături de cei care şi-au manifestat această dorinţă. Printre cei care s-au aflat în gaşca celebrului artist american s-au numărat Mr. Pit şi Adina Butar.

Timişoreanca Adina Butar are parte de succes în întreaga lume, noul ei videoclip „Crashed and burned“, realizat împreună cu Venom One, fiind difuzat chiar şi în reţeaua americană a celebrului post MTV. Anul trecut, Adina a semnat cu casa de discuri a celebrului Markus Schulz, şi de atunci s-a remarcat în lumea muzicii atât datorită timbrului vocal special, cât şi a colaborărilor de renume pe care le-a avut.


Adina Butar (Aimi) a şi-a început careira în trupa Puff, pe care a înfiinţat-o în adolescenţă. Mai apoi, a făcut parte din trupa timişoreană Hollywood (din care a făcut parte la un moment dat şi Muneer) şi a scris textele unor piese pentru albumul “Aniversare” al celor de la Direcţia 5.

Markus Schulz este faimos şi pentru show-ul radio Global DJ Broadcast difuzat la Digitally Imported, After Hours FM şi alte radiouri online. A pus bazele casei de discuri Coldharbour Recordings şi Schulz Music Group, o companie de management care are în „grijă“ o serie de nume promiţătoare ca KhoMha, Mr. Pit, Grube & Hovsepian sau Adina Butar. După o serie de performance-uri împreună cu Ferry Corsten, cei doi au înfiinţat proiectul New World Punx. Markus Schulz mixează în această seară într-un club din Budapesta, urmând ca sâmbătă noaptea să fie prezent alături de Ferry Corsten în Amsterdam.

Foto: Ervin Boer

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.