Ciprian Mihok despre Adrian Orza: ”Lumea e plină de «hateri», e ușor...

Ciprian Mihok despre Adrian Orza: ”Lumea e plină de «hateri», e ușor să te ascunzi în spatele unei tastaturi”. Ce planuri au liderii PNȚCD Timiș după eșecul de la alegerile de duminică

6
DISTRIBUIȚI

mihok 02_resize

Șeful PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, și șeful PNȚCD Timișoara, Ciprian Mihok, au ieșit la prima conferința de presă după dezastrul de la alegerile de duminică, unde au obținut sub 2%.

Moldovan a declarat că „nu știu ce puteam să fac mai mult. Luptându-te cu o mentalitate și cu blocuri mari politice, care văd că acuma fac legea în județul Timiş. Vom avea o întrunire a Biroului Permanent Județean, vom vedea dacă voi rămâne în fruntea organizaţiei sau voi găsi pe altcineva. Sunt încă sub influenţa dezamăgirii şi tristeţii rezultatului alegrilor de duminică. Mi se pare prea repede. Ce faci, iți dai demisia, sting lumina închizi uşa şi pleci? Valentin Moldovan nu îşi doreşte să fie un ipocrit care nu își asumă un eşec, dar trebuie să vedem cum să trecem la reconstrucţia PNŢCD”.

Nici șeful PNCȚD Timișoara nu este decis să demisioneze, dar nu se teme deloc că ar putea fi înlocuit cu Adrian Orza, cel care a deținut funcția înaintea sa.


Legat de comentariile de pe internet făcute de Orza, Mihok spune că “nu sunt prieten cu Adrian Orza, nu-i văd postările. Lumea e plină de «hateri» a te ascunde în spatele unei tastaturi și a posta pe internet e ușor când nu participi la viața partidului. Ce poţi să spui despre asemenea oameni. În vreme ce la nivel local o decizie va fi luată în cel mult o lună de zile, planurile lui Moldovan la nivel național sunt certe, dar firave. Vrem să rămânem un partid monarhist, cu intenţia de a boicota alegerile prezidenţiale şi cu o gândire care să impună măcar acel referendum pentru a vedea dacă românii vor să fie republică. Să se pronunţe poporul român, nu trancurile sovietice din ’47”.

Desigur, planul de a rămâne singurul partid care dorește să readucă monarhia ca formă de organizare a a statului depinde de orientarea de la nivel central, pentru că în ipoteza unificării blocului de dreapta, țărăniștii vor susține candidatul ales de PNL și PDL.

6 COMENTARII

  1. Adi Orza in 11 mai era invitat la intrunirea PMP, aparand pe listele de simpatizanti ai partidului. Este o lichea ce cauta o gaura de sobolan in care sa se adapostesca in vremuri grele.

    De ce nu a venit alaturi de PNT in aceste vremuri grele? a distrus partidul dupa 16 ani de administratie locala. RUSINE !

  2. Cum sa redresezi un partid care a facut istorie cu oameni ca Maniu, Mihalache, Coposu, cand a incaput pe mana tuturor nulitatilor, care n-au nici in clin nici in maneca cu politica si sunt interesati doar de mcile lor invarteli?

  3. Mai, asta, MihoK ! Ai aruncat cu banii in campania asta, ca un smecher ce esti, dar nu te-au votat nici macar o mie de persoane. Te poti lauda cu 800 de voturi? Esti pe nicaieri, mafiotule si tu si Moldovan si Pavelescu! Nu mai aveti nici-un drept sa vorbiti in numele partidului pe care l-ati adus la zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.